Pálení v podbříšku po styku

zizibou
30. čer 2019

Ahoj holky,
s manželem jako antikoncepci používáme přerušovanou soulož a funguje nám to tak už mnoho let úspěšně. O co jde, máme dcerku a přemýšlíme nad druhým prckem. A tak se stalo, že jsme to párkrát zkusili až do konce. Jenže mně se zdá, že vždy, když se do mě dostane sperma, začne mě to tam dole pálit 🤔. Proto to pak vždy necháme být, dokud mi to nepřejde. Takže jsme to takto dělali jednou v březnu a jednou v dubnu..
No a teď v pátek jsme to zkusili znovu a zase stejný problém. Nechápu to, protože když jsme se snažili o první, žádný problém nebyl. Myslíte, že se až po letech může rozvinout nějaká alergie? Momentálně mám ale pocit, že mě dole pobolívá, jako když to mám dostat. Nejdřív jsem si říkala, že jsme se možná trefili do ovulace, ale teď si nejsem jistá. Je to fakt divná bolest..
A tak prostě přemýšlím, jak bychom si to druhé mimi mohli udělat, když mám tenhle problém. Setkala jste se s tím některá? K doktoru se mi hned chodit nechce, jsem na to trochu stydlín, bavit se o těchhle věcem s někým přímo, ale možná mi nic jiného nezbude.
Moc díky za dočtení mého dlouhého příspěvku 😁