Ovulace po aplikaci Pregnylu, podařilo se Vám otěhotnět?

janinka186
26. lis 2014

Ahoj holky, určitě se tohle téma už řešilo, ale diskuze jsou všechny minimálně rok staré co jsem našla. Včera jsem byla na UZ, mám druhý cyklus clostilbegyt, dr. tam našel folikul velikosti 30mm, dal mi pregnyl, že si ho mám píchnout, podařilo se některé z Vás otěhotnět po tom pregnylu? A nevíte jakou rychlotí roste děložní sliznice, mám ji zatím kolem 5,7cm, minule mi dr. řekl, že stačí na uhnízdění 6mm, to by mohla ještě dorůst si myslím, co myslíte. Děkuji za zkušenosti.

itworks
26. lis 2014

Ahoj, užívala jsem clostil-pregnyl-utrogestan asi půl roku, po 3 měsících byla pauza a pak znovu. Hodně jsem tomu věřila, že otěhotním, když přesně víš, že tam folikuly máš a kdy se máš snažit. Ale to hlavní, mi se otěhotnět nepodařilo. Tak dál jsem to už neužívala, vykašlala se na to a na dovolené se nám zadařilo po 2,5 letech snažení, ale v 11tt zamlklé těhotenství. Od Nového roku začínáme znovu.
Měj se hezky a přeji Ti hodně štěstíčka, třeba budeš jedna z většiny, kterým to pomohlo.

janinka186
autor
26. lis 2014

@itworks děkuji za odpověď, jde vidět, že se zadaťí opravdu až se na to přestane myslet. Taky přeji hodně štěstička ať Vám to vyjde. Měj se hezky 🙂

alcar
26. lis 2014

Ja otehotnela 2. mesic uzivani Clost. a Pregnylu. Mela jsem 3 folikuly cca 23mm a sliznici krasne narostlou, ale uz si nevzpomenu kolik. Ale byla jsem i po drillingu vajecniku.

jjolly
27. lis 2014

povedlo hned v prvním cyklu..clostil a pregnyl..držím palce...a dal ti tvůj gynekolog nebo v centru?

janinka186
autor
27. lis 2014

@jjolly děkuji za info. Dal mi to muj gynekolog. Ovulaci mívám, ale pozdě a nepravidelné cykly, tak se mi to snazi srovnat a jelikož se s manželem snažíme uz rok tak to řesí takto. Každopádně je to povzbudivé. Ovulaci na sobě necítím, v tom je to blbe, že nevím..

janinka186
autor
27. lis 2014

@alcar děkuji za info, snad pomůže i nám 🙂

alcar
27. lis 2014

@janinka186 drzim pesti. 😉 Mne to taky naordinoval muj gynekolog. Ja na sobe paradoxne ovulaci citila, ale zadnou jsem nemela. Bylo to tim, ze hormonalni profil jsem mela naprosto v poradku, sliznice rostla, menses pravidelne, jen folikuly nedorustaly.

jjolly
27. lis 2014

@janinka186 drzím palce...me práve můj ríkal, ze ten pregnyl mi dát on nemůze..tak se ho kdyztak zkusím zeptat pri druhém kdyz to nepůjde...az nemusím pro to do centra

janinka186
autor
28. lis 2014

@alcar je jasný, že tělo každé ženy je jiné, nejde nic paušalizivat, ale když člověk ví, že zmiňovaný postup pomohl i jiným tak je mi líp 🙂 každopádně včera večer jsem měla takove tlaky v levém podbřišku a dnes cítím píchání, tak třeba už proběhla 🙂

janinka186
autor
28. lis 2014

@jjolly no prehnyl by se měl píchat jen erudovaným personálem, tak možná proto, ale mohl by ti to dát píchnout u něho v ordinaci sestřičkou, já pracuji ve zdravotnictví, tak asi proto mi to dal 🙂

alcar
28. lis 2014

@janinka186 ja mela u tech stimulovanych cyklu silene bolesti. Nemohla jsem si pomalu ani v klidu sednout... no a sex taky nebyl neco, co bych si ten mesic "uzivala". Ale vyslo to. 🙂
Pregnyl jsem si pichala sama, protoze v den folikulometrie jeste nebyly folikuly uplne dokonale, tak mi dr. rekl, ze idealni cas na Pregnyl by byl o den pozdeji. Tak jsem si ho vzala domu a druhy den zaryla do stehna. Ale ja jsem zdr. sestra, takze jsem to v pohode zvladla. 🙂

marta_s
16. bře 2015

Ahoj, já mám také nepravidelné cykly, ovulku necítím, ... CCa 6 let jsem brala HA, po vysazení první půl rok relativně v pohodě, pak začaly problémy, cyklus i 70 dní ☹. A otěhotnět se nedařilo. Loni jsem dostala Pregnyl, píchala jsem si sama, 13 DC a pak za 3 dny znovu po 5OOO I.U. Můj doktor ultrazvuk nedělá ☹ . První měsíc nic, menstruaci jsem nedostala, takže Agolutin. Druhý měsíc se zadařilo. Bohužel jsem ve 12tt potratila. Už je to půl roku a tak mi gynekolog opět předepsal Pregnyl na 3 měsíce, takže jsem začala s pícháním 🙂. A uvidíme, třeba se brzy zadaří. Už jedno dítě mám, také vše komplikované, otěhotnění, těhotenství, porod, ... Tak třeba do třetice bud líp 😀