Ahojky.. chtěla jsem se jen zeptat jestli se nekomu podle otehotnet se snizenou funkci stitne zlazy a endometriozou, s pritelem se snazime teprve pul roku ale hrozne se bojim ze to neprijde :( na gynde mi tvrdi ze sance je.. tak bych chtela vedet jestli se to nekomu z vas povedlo a za jak dlouho ste videli na testech // dekuji vsem a preji krasny zbytek dne 🙂
A řešíš tu hypofunkci s endokrinologem? Řekla jsi mu, ze chceš otěhotnět? Ono se totiž dává pak léku trochu víc - co Tobě stačí, dvěma už nemusí. Může byt problém otěhotnět nebo může docházet k potratům, i velmi raným. U někoho zas nemá vliv ani když se neleci, třeba ze to nevi.
Jinak hypofunkci má spousta žen a velmi mnoho z nich ma deti a otěhotní normálně 😉
Hodně štěstí, ať se brzy zadaří!
Ja jsem otehotnela po 16ti mesicich intenzivniho zkouseni, ale bohuzel jsem potratila. Po 2mesicich jsem otehotnela znovu a ted snad vsechno ok 🙂 chce to vydrzet a nesoustredit se jen na to, ze to musi vyjit... vim, ze se to lip rika, ze dela, ale ja poprve otehotnela na dovolene, kde jsme hodne sportovali i pili a na sex ani skoro nebyl cas... a podruhe po navratu z hodne narocne cesty za ocean, kdy jsem opet na nejaky sex a tehotneni nemela ani myslenky 😉
Jenom jeste podotknu, ze mi je 38, takze i s vekem to jde hur nez kdyz jsem tehotnela ve 26letech 🙂
Jeste mozna dodam, ze mi pomohla i zmena endokrinologa, nova pani doktorka mi upravila jinak leky.
@netopejr ano lecim se u endokrinologa brala jsem pulku prasku denne a ted mi to navysila.. beru 3x tydne 2 a zbytek tydne jeden.. ted 19.1 jdu na odbery tak uvidime.. 🙂
Já jsem třeba ani nevěděla že mám sníženou funkci štítné žlázy. Otěhotněla jsem hned první měsíc. Protože tu štítnou žlázu měl můj otec tak jsem šla na vyšetření. Nasadil mi prášky a vše bylo ok.
@lady5 no jo ale ja mam jeste endometriozu ta me trapi vic nez stitna zlaza.. na to jsou aspon ty prasky ale na endometriozu neni nic.. ☹
tak jsem prave chtela vedet jestli se nekomu povedlo tady stemi nemoci otehotnet prirozenou cestou 🙂
Pokud je štítná žláza správně léčená, tak by v tom takový problém být neměl. Velkou roli hraje mysl. Nám se teda povedlo až po mnoha pokusech o umělé. Teď se povedlo 3IVF. Uvidíme jestli bude bojovník.