Otěhotnění. Je šance?

maltasek
19. zář 2019

Zdravím, jdu sem s dotazem a chtěla bych vědět váš názor nebo podobnou zkušenost.
Dne 27. v noci nam s přítelem prasknul kondom. Měla jsem 3 dny po krvácení a co nezbývalo hned ráno po 8 hodinách jsem použila Escapelle. Další krvácení mi mělo přijít 11.9 jenže nepřišlo, takže jsem si 15.9 udělal těhotenský test. Výsledek negativní. Přestala jsem se tedy tolik stresovat. Jenže jsem začala pociťovat že se mi dělá takový intenzivněji bílý výtok, co i docela smrděl. 18.9 jsem si všimla na kalhotkách červenohnědé skříňky. Říkala jsem si paráda dostala jsem to. Jenže jsem nedostala nic protože žádný krvácení nezačalo. No a dneska 19.9 jsem si ráno udělala pro jistotu test znovu a opět negativní + jsem měla s přítelem sex a kondom nám prasknul znova. Bylo vidět, že něco měl on na břiše a já na povrchu a když jsem se zvedla, tak jsem necítila, že by ze mě něco teklo. To jsem cítila až tak po 10 minutách, co jsem se hned po sexu umyla. Jaká je šance na otěhotnění? Co myslíte?
Jinak v úterý jdu teprve na gyndu ohledně antikoncepce...

tristazmista
19. zář 2019

Pravděpodobnost je nějaká vždy, ale u tebe opravdu velice nízká až mizivá.

vitezove
19. zář 2019

Možná byste měli kupovat kvalitnější kondomy 😀DDDDDDDDDDDDDDD

sudylichozrout
19. zář 2019

@vitezove to neni o kvalite, ale o spravnem nasazeni. Nesmi tam zustat vzduch, proto se spicka pri natahovani musi drzet zmacknuta. Pak kondomy nepraskaji 🙂 @maltasek

jituli84
20. zář 2019

Kdysi jsem požila pohotovostní piluli a rozhodilo mi to pravidelnost MS, dokonce se i stalo, že jsem to dostala 2x měsíce, myslím, že šance je malá na otěhotnění

aselluska
20. zář 2019

Ta pilulka co jsi si vzala je taková hormonální nálož, že ti to samozřejmě rozhází hormony. Tudíž nemáš ms v termínu, tělo dostalo na frak... Pokud jsou testy pořád negativní, není se čeho bát. Výtok nesmí zapáchat nebo být podivné barvy ( zelená, nažloutlá) špinění je po té pilulce běžné ... Záleží na tom, když praskl po druhé, zda byla nebo bude ovulace což po té pilulce těžko určit. Šance je vždycky ... Souložíš, nes následky. Žádná antikoncepce není 100%. Co to bylo za značku ochrany? Za 10 let se mi nic takového nestalo.

maltasek
autor
20. zář 2019

Durex...Ale už jsem pravděpodobně našla příčinu. Přítel se svěřil, že je mu docela úzký, takže usuzuji, že i to může mít vliv na protržení.