Ahoj holky, mám strach z laparoskopie. Konečně semnou Dr. začal něco dělat a skoro po dvou letech snažení o mimi mě poslal na laparoskopii. Prý mám malé cystičky na vajecnikach a špatně položenou dělohu. Budou mi kontrolovat i průchodnost vejcovodů. I když jsem před Vánocema prodělala zamlklé těhu 4.tt,, myslíte že by mohlo být něco špatně?:( Zas si říkám, že kdybych neměla průchodné vejcovody, tak bych asi neotěhotněla vůbec..:( setkala jste se některá s tímto problémem ? a otěhotněla jste některá hned po laparce?
Ahoj, byla jsem na laparo loni v květnu, no a teď jsem v 8 měsíci. Takže to vypadá, že nám trvalo měsíc než jsem po zákroku otěhotněla. Ale já měla syndrom polycystických ovarií, proto nám to nešlo.
V úterý mě laparoskopie čeká ( mám velký strach ) , ale vkládám do toho svou naději 😉 taky mě zajímá jak dlouho po zákroku jde otěhotnět. Zatím nemám potvrzené nějaké jiné zdravotní komplikace 🙂 což beru jako plus.
Já otěhotněla za 4 měsíce po laparoskopii. Řekla jsem si, že laparoskopie není nic proti ničemu a aspoň budu vědět na čem jsme..jestli má vůbec cenu se snažit přirozeně. Protože mě to dost trápilo, že to pořád nejde. No a nenašli u mě vůbec nic a pomohlo mi to v tom, že jsem začala věřit, že to půjde a že problém není ve mně.
Holky, já byla na laparoskopii spojené s revizí dělohy (zamlklý potrat v raném stádiu těhotenství, kdy si nebyli doktoři jistí, zda se nejedná o mimoděložní - proto i laparka) a otěhotněla jsem 3 měsíce po výkonu - ovšem nutno říct, že po jediné ms po tomto zákroku (mám od vysazení HA dost dlouhé cykly a po revizi jsem čekala na ms přes 8 týdnů a následující ovulace byla taky hoodně šoupnutá). Otěhotněla jsem vlastně hned první nechráněný cyklus. Takže myslím, že obecně to není problém. Mě více strašilo, jaká bude situace v děloze po revizi...
já po laparoskopii otěhotněla za 9měsíců,to mi bylo 20let...měla jsem tehdy cysty na vaječníku.