Ahoj holky zas mám tu problém, 18.10 jsem měla měsíčky normální, pak v listopadu jsem měla covid byla jsem 14dni v karanténě a myslela jsem ze už to dostanu no a už je 22.12 a furt se menstruace nedostavila… Co se týče s*Xu tak můj manžel si dával vždycky bacha myslíte že je to tím covidem?... A občas mám i bolesti v podbřišku ze to mam dostat...
A test sis delala?
Chlapu kteri si davalo pozor uz bylo… 🤣
Měla jsem to stejně. 25.10 poslední měsíčky a v listopadu covid, dostala jsem to až teď. Byla jsem na kontrole u gynekologa a vše v pořádku
@natty29 Ahoj, zrovna to řeším. 27.11. pozitivní antigen (za 2 dny PCR), zrovna začala MS, v covidu proběhla normálně. Další momentálně týden mešká. V termínu, kdy měla začít, klasika - bolest prsou, podbřišku, záda. A nic! Od té doby mi je každý den tak, že už to určitě dostanu nebo že to i mám. Mívám dost bolestivou MS. S manželem ochranu nepoužíváme, ale skoro 6 let nemůžu otěhotnět, tak jsem si i říkala, že by snad... Ale testy negativní. Našla jsem o tom zatím málo diskuzí, zkušeností. Teď jdu do horké vany, protože mám pocit, že už asi stretlim😁 Nevím, kdy volat Dr. kvůli případnému vyvolání 🤷
@natty29 Ano, muue byt. Covid cyklus rozhodi.