Trochu se stydím, ale potřebuji poradit. Od druhého porodu jsem se nějak sesypala a neustále trpím na nějaké záněty tam dole. Sex už v podstatě není, protože mi to není příjemné a přítelovi to není příjemné s kondomem, takže jsme na to už pomalu rezignovali. Napočítala bych to na prstech jedné ruky za posledních pár měsíců. 😔 Už jsem měla 2x léčbu kvasinek, opakovaně i antibiotika, Macmiror a teď mám opět pocit, že to ono není. Proběhl pokus o sex, který jsme odpískali. (Moc to nešlo a mě to bolelo). Všude čtu, že výtok, který je bez hrudek a je nakysle cítit může být v poho, ale já to tak nikdy předtím neměla, takže mi to moc v pohodě nepřijde... Kdo na to trpí, co vám pomáhá? Jsem už zoufalá z toho.
zkus chvilku bez cukru, to je palivo pro záněty
trvalo to rok po druhem porodu nez se vse upravilo, uz jsem taky nevedela co s tim.... vynechat vse sladke, tesne pradlo, preventivni vyplachy, ale pak stejne ze dne na den se vse vratilo k normalu, vsechny pokusy predtim nepomahaly...
Trpěla jsem na to hodně po prvním porodu.Kdyz si na to vzpomenu, tak ještě teď je mi ouzko. Mně třeba omezení sladkého nijak nepomohlo.Pri akutních potížích jsem vždy použila Boraxove globule a pak mi pomohl Grepavit od Dr. Popova.myslim,že vliv mělo i nepouzivani parfemovaneho toaletního papíru a nošení jen bavlněného prádla .držte se a ať je Vám brzy lépe!!
Jinak u mě za těmi opakovanými záněty byla psychosomatika, což neříkám,že je tak u Vás!
@draceka a kolik sezení vám pomohlo? 🙂 Upnula jsem se na to, že můj druhý porod odbourá trauma z prvního. Bohužel tomu tak nebylo a psychicky na tom teďka nejsem úplně nejlépe.
Zkusila bych Ginexid, jak penu, tak cipky. Muj gynekolog je doporucuje preventivne 1x tydne.
Me pomohla zmena stravovani a vyzivove doplnky. Par mesicu omezit cukry a tuky, proste dietka a k tomu hooodne celaskonu, lactobacilu, cesneku v tabletach a podobne doplnky stravy
Zvláštní mi taky přijde, že během léčby je to zcela bez vůně, pár dní potom taky a pak to zas pomalu začne být divné, až je z toho postupně zánět a takhle pořád do kola 😩