Mam neustale se opakujici mykozy, klidne i dvakrat az trikrat do mesice :( nejhorsi je leto zima je na to lepsi. To mam treba tak 1 za mesic.
Pristi rok se chystam vysadit antikoncepci a pokouset se o miminko. Myslite ze bude problem s myma mykozama? A jak je to v tehotenstvi,kdyz dostanu mykozu?
Jednou jsem ji měla dva měsíce a už v takovém stavu že jsem byla natekla a nemohla jsem noemalne chodit. Od té doby se mi opakuji...pomáhá mi lactacyt na umývání, bavlněné prádlo. Bazeny i koupání ve vaně jsem vyloučila 😁 a v létě prevlikam mokrý spodek plavek. Po té dvouměsíční epopeji jsem si koupila wobenzym a samozřejmě nějaký "rituál" po sexu i kvůli mocaku 😊 jo a na zklidnění oplach ne výplach! Rosalgin
mne pomohla lecba autoimunitni vakcinou, je to sice na dlouho, ale mam pokoj uz rok a to jsem pred tim mela v nejhorsim obdobi snad 5 mesicu v kuse. Zamyslela bych se taky nad hladinou cukru v krvi, muze byt zvysena a od toho tyhle potize mohou byt.
Jako bych četla o sobě :'). Pomohl mi až doktor, který za škálovatelnost místo mého. Před menstruaci a po menstruaci jsem si zavaděla 2 dny clotrimazol tablety. Od te doby zlepšení o 90procent. Nepomohl gxnex, bylinky, wobenzym, nic až toto. Zkus to, třeba ti to pomůže jak mě. A nebo navštívit homeopatku.
Každý zabírá na neco jineho musis zkoušet... já jsem utratila už tolik penez za milion přípravku a léků i ten Wobenzym jsem si koupila který stoji tak 1500 ale stojí za to ! Na imunitní systém skvělý
Jinak já myslela že v těhotenství budu trpět kvůli hormonum stejně jako to bývalo před a po menzesu....ale klepu na dřevo...21tt a neměla jsem zatím vůbec žádný problém 😉
jjo to je porad dokola lecba me partnera a porad stejne. Zabira mi vzdy gynopevaryl combipack. Muj puvodni gynekolog to neresil,proste rikal ze nekdo tim trpi a nekdo ne. Zmenila jsem proto i gynekologa. Zakazal mi sladke (to obcas nedodrzim) vanu a korenene jidlo (to.taky nelze dodrzet gulas bez koreneni neni ono) zadny bazen ani koupaliste.Wobenzym jsem uzivala take,ale zadne vysledky se nedostavily.
Treba ted mam opet mykozu :( chytla jsem chripajznu,sice uz mam po chripce,ale prepadla me zda mykoza. Myslite ze muzu zacit brat i nejake vitaminy na imunitu treba centrum pro zeny a po vysazeni ha nasadit listovku?
Já, teda taky hodně trpím na mykózy. Zkouším všechno..čím jsem starší tím je to méně časté, ťuk, ťuk.
Taky jsem se strašně bála těhotenství jak to půjde dohromady s mykozou...během těhotenství jsem měla kvasinky léčené jednou...a to když mě to opravdu svědilo a pálilo. Jinak mi gynekoložka řekla, že léčit je to zbytečné, že v těhu se stejně vrátí takže pokud nesvědí a nepálí neřešit....i homeopatka mi řekla, že v těhotenství to řešit až ke konci, že se to furt vrací..a
Ahojky. Mykozy jsou příšerná záležitost. Zkoušela jsem všechno možné, když to fungovalo,tak jen chvíli. Ale teď už mám více jak rok pokoj. Pomohly bylinky!
Taky jsem mívala mykózy tak 2x do měsíce. Nepomáhalo na ně nic. wobenzym, speciální píčmejdla, spousta předepsaných léků od doktora taky ne... Boraxové globule mi zabraly vždy - jsou volně prodejné a smí se i během těhotenství. A na pálení Canesten.
Během těhotenství jsem paradoxně měla zánět jen 2x a od porodu jen jednou 🙂
Které to byly přesně nevím. Je to čistě bylinkový přípravek z Maďarska ve formě čípků. Zavolejte,kdo má zájem, 775431485.
Kup si kapky gynex.. to je nejlepší.. v těhotenství se to pak hůř léčí protoze nemůžeš brát hodně léků co na to jsou.. taky mě to trápilo několik let ale ne tak často jako tebe a až přírodní medicína mi pomohla...a přeleč sebe i partnera ten nemusí mít žádné příznaky a přitom může být přenášeč 😊