Opakovaně krvácení při HA. Stalo se někomu?

lalolita
27. srp 2020

Zdravím,
Chci se zeptat, zda s tím má někdo zkušenosti. Beru přes půl roku HA Evellien, kdy jsem nevynechala teď žádnou pilulku a MS jsem dostala během užívání cca 3 prášku z nového plata krvácet jsem začala 13.7, krvácení trvalo 6dnii. Předevčírem jsen opět začala krvácet, bolestivěji než předtím. Doktor řekl,že to je normální. Avšak mě to normální nepřijde, po týdnu začít znova krvácet a je to otravné. Řekla, bych že mám rozhazene hormony a potřebovala bych změnit HA. Vicehormonalni nemůžu, jsem po trombózu po druhém těhotenství. Stalo se to někomu?
Díky za odpovědi.

areh
27. srp 2020

Po téhle HA jsem to měla stejně. Opakované krvácení, dlouhé krvácení (i 14 dní), změny nálad až deprese. Pomohlo jedině vysazení.

lalolita
autor
27. srp 2020

@areh při nasazení po x letech jsem krvacela měsíc. Teď mi to začalo haprovat a jsem z toho na nervy. Výkyvy nálad mám šílený,začíná mě bolet i hlava.

areh
27. srp 2020

@lalolita měla jsem to podobně a fakt jediný co pomohlo bylo vysazení. S jinou HA jsem nikdy problém neměla 🤷‍♀️

lalolita
autor
27. srp 2020

@areh ac nerada, budu muset zítra na gyndu. Kdyby to šlo, tak bych vysadila, jen s přítelem plánujeme mimčo za rok,za dva. Kondomy nemůžu, mám po nich hned zánět, spermicidni gely mě pali. Tělisko vyloženě nechci,když si vzpomenu, jaký s tím měla moje máti problémy.

areh
27. srp 2020

@lalolita my jsme se právě pro druhé rozhodli, ale jak se budu chránit potom, to fakt netuším. HA už se bojím a ostatní možnosti nejsou tak pohodlný 🙂
Můžu se zeptat na zkušenosti s tělískem? Klidně do soukromé zprávy.

mzacikova
27. srp 2020

Já po ní teda problémy neměla (rok a půl), ale asi jako jedna z mála. Hodně žen při ní špiní i krvácí.. Dokonce celé je to tam, myslím, i psáno... Nejlépe vysadit a nechat si dát jinou🤦‍♀️