Holky, prosím o vaše názory. Je lepší si odsunout menstruaci Norethisteronem nebo jí raději nechat proběhnout a koupat se s tompóny? Jde o koupání v přírodním jezeře. Ta mrcha se mi zpozdila a vyjde mi zrovna na dovolenou tak mám dilema jestli se cpát hormonama nebo ne. Díky za každou radu nebo zkušenost.
Taky se primlouvam za tampon, chemii nebrat... a hlavne bych tamponu vic duverovala nez nejakym lekum, asi bych byla nervozni jestli to bude fungovat a ja to najednou nedostanu v tu nejmin vhodnou chvily
@kaculka2014
@makky1310 já právě tampony běžně nepoužívám, jen občas když už jen špiním a jdeme se koupat do bazénu ale právě nevím jestli nevadí koupání v přírodním jezeře kde není super čistá voda a navíc i při těch silných dnech.
daj si probioticky tampon ten aj ochrani. a je vela gelov ktore zabrania aby sa pripadne necistoty nedostali tam kam nemaju.. https://www.drmax.cz/vyhledavani$a1520-fulltext.... ja pouzivam toto a som mega spokojna. popytaj sa v lekarni ked som bola tehotna pouzivala som to bezne.
@irena1111 Já též
. .žádný problem
za me take radsi tampon nez hormony.
ahoj za mě na plavaní je nejlepší menstruační kalíšek, nenasákne se vodou ale už to chce trochu cviku.
delaji i tampony z bio bavlny, nebelene..kdyz uz tampon..
Nejlepší je kalíšek 🙂 Trénovat s ním můžeš i mimo cyklus 🙂
Radši tampon než rozhazet celý cyklus👍