Prosím vás, moje známá si nechala odstranit dělohu ze zdravotních důvodu. A sdělila mi že už si nikdy nepochová naše děti, že už do konce života nesmí tahat nic těžkého. Po operaci to chápu, ale snad se vše zahojí a pak už může normálně fungovat. Jaké máte zkušenosti
To zalezi samozrejme ma fyzicke dispozici one zeny, ale obecne si myslim, ze zena je do roka po odebrani delohy v perfektni kondici pro zatez do xx kil umerne jeji schopnosti a sile.
Moje mamka je cca 6 let od odebrání dělohy a moje děti chová běžné, pracuje v kuchyni lde taha těžké hrnce a myslím, že v pohodě,obcas sice říká, ze ji to dole poboliva, ale poctivě chodila a chodí na prohlidky a vzdycky je vse v poradku
Já jsem rok po odstranění dělohy, vejcovodů a vaječníků a nic těžkého raději nezvedám. Mám obavu ze sestupu pánevních orgánů. Jako občas mladšího zvednu, má tedy 30 kg 😆, ale jen na pár vteřin. Kromě toho už taky neskáču na trampolíně.
Nesmysl,osobni zkusenost uz 20 let.A hned po operaci po 2 mesicich vse jako pred tim. A ze jsem se teda nesetrila
@zouhev omezení je cca na 3-6 měsíc to by měla jen do 3 kg ...