Pekny den za mesic me ceka odebrani vejcovodu ze zdravotnich duvodu ale bojim se bolesti po operace a te cevky a drenu v brise no hlavne skrabani v krku po narkoze a to ze se probudim s intubaci na sale da se to zvladnout hlavne ty bolesti po operaci?
@klokanka31 ano budou
@fertadag Mně brali vejcovod kvůli mimoděložnímu, a šlo to...v krku mě nebolelo ani neškrábalo. Bolest jsem cítila jen když mě probrali na sále (ale byla jsem ještě mimo), píchli mi něco na bolest a dobrý. Na jipce mi dávali furt nějaký kapačky, a druhý den na normálním pokoji mi nabízeli něco na bolest, ale už jsem nepotřebovala. Bolelo mě břicho jen když se mě manžel snažil rozesmívat, a pak třetí den když mě vezl domů, jak auto hopsalo. Ale dá se to...
V říjnu mi laparo odebrali oba vaječníky a vejcovody a úplně v pohodě. Po operaci jsem měla kapačku + na noc, druhý den mě ráno pustili domů. Krk mě nebolel, ani bricho. Na bolest už jsem nic dalšího nepotřebovala. Doma dobrý.
@klokanka31 dekuji ja uz si predstavovala ty drama jak budu brecet jak to boli :D jak dlouho vas operovali
@fertadag To ne 🙂 Ale taky každý má jiný práh bolesti...A vůbec nevím jak dlouho mě operovali...
Odebrani a laparo je to nejmensi, ale kdyz se ti dostane vzduch do dutiny brisni jako me, tak to ja byla na morfiu, to byl mazec jako svina
@fertadag To ti nebudou dělat laparoskopicky?