Ahoj holky, moc ráda bych znala vaše zkušenosti s těmito doplňky... Děkuji ;)
Máme už jedno díťátko (21 měsíců) a od ledna se snažíme o druhé...
Mě by to také zajímalo. My se snažíme už asi 8měs., první dítko hned. Dnes mi Dr. doporučila Sarapis, tak začínám brát.
@veruska007 přeju pěkný den, chci se jen zeptat, jaký sarapis jsi užívala, našla jsem několik přípravků s tímto názvem... Díky za odpověď a ať jste všichni zdraví!!!
Brala jsem nějakou dobu Sarapis na PMS a otěhotněla hned, jak to bylo v plánu 😉 .
Holky moc děkuji 🙂
Při první jsem právě začala brát sarapis a asi 14 dní na to jsem našla // tak nevím jestli to bylo diky sarapisu... Já měla sarapis mensis, myslím že se to tak píše ;) no a na nosifol jsem četla jen velice pozitivní reakce tak mě to zajímalo ;) nosifol je prý novinka a prý hodně účinná 🙂 a nevíte kdy začít brát? Jsem cca za půlkou cyklu a ovulka zatím stále nikde :(
Ještě mě napadlo, myslíte, že by se to dalo užívat dohromady? Nosifol i sarapis??? Asi ne, že? :D
Ten sarapis mi předtím taky řekli pouze jednu denně, ale já měla ten mensis a měla jsem ho opravdu pouze 14 dní a zbytek jsem vyhodila 🙂
@maybe72 Ten obyčejný, klasický sarapis. Ty další prý nejsou tak vhodné. Jinak jsem brala cca prvních 10 dni 3x denně, potom 2x denně.
Mně pomohl sarapis a kontryhel. Fakt hodně. Před sarapisem jsem byla půl roku bez MS, bez ovu... a pak jsem po půl roce (a dvou baleních sarapisu) byla těhotná 😉. Později jsem už brala jen kontryhel, piju i teď, celé těhu 😉