Zdravím, chtěla jsem se zeptat nemáte někdo zkušenost že jste dostali prášky norethisteron zentiva na zastavení krvácení mimo cyklus? Já jsem je dostala na gyndě s tím že krvácím mimo cyklus, začla jsem to brát 24.5.1 tabletu 2× denně a doktorka mi řekla že 29.5.bych měla přestat krvácet, tak bych se chtěla zeptat kdo jste měl stejný problém za kolik dnů Vám krvácení přestalo protože já krvácím stále i když ty prášky beru a včera jsem měla přestat krvácet a nestalo se tak.Ještě jak dlouho jste to brali,těch 10 dní jak je psané v letáčku?
já noretisteron beru často abych si oddálila MS před dovolenou 🙂 a můžeš ho brát i déle než 10 dní podle toho jak moc si potřebuješ MS oddálit (není úplné na zastavení krvácení .. zabraňuje ovulaci a tím pádem začátku MS)
Já MS nepotřebuji oddálit,já od 13.května krvacím pořád,mám to mimo cyklus,potřebuji zastavit to krvácení.Na gyndě mi dala na zastavení krvácení norethisteron zentiva,jenomže i když to beru týden tak krvácím pořád.Proto jsem se ptala za jak dlouho se prestalo krvacet ze v prilozenem letacku je psane ze to ma zastavit krvaceni od 72hod.a maji se brat 2x denne 1 tableta,tak mi to rekla doktorka ze to mam brat i v lekarne mi to tak rekli.
Zdravím 🙂 já norethisteron brala už dvakrát, krvácela jsem mimo cyklus a druhý nebo třetí den jsem měla po krvácení. Brala jsem 5 dní ;)
@vercanika takže kdyz uz ovulace proběhla tak nemá cenu ho na oddálení nasazovst??
@veroniquecz nasadit ho muzes ... Pokud chces oddalit MS ale pouzivej to podle letacku co je uvnitr ..
@vercanika diky ;)
Ahoj holky. Já norethisteron beru ted už pres tyden a stále spinim. Dostala sem ho kvůli stálému krvácení po revizi.tyden sem krvacela a pak spinila. Dr mi bral krev kvůli hCG vyšel pozitivní.
Ahojte.Chtela bych se zeptat,na zacatku Cervence jsem uzivala Norethisteron po vysazeni jsem Ms.dostala hned do 3dnu.Ted mam 8 dni skuz,v so.jsem delala teh.test a byla jen /.Jinak v den ocekavane Ms jsem 15min.spinila.Ted se me toci hlava,tlak mam vysokej,prsa citliva.Nemate nektera zkusenosti,ze by vam to tak rozhodilo.???Pockam do zitrka a volam k dr.
@edithuska dobrý večer, mě bylo u dr řečeno, že můžu otěhotnět i při braní tohoto léku.... Nebyl to nakonec Váš případ? Hezký den 🙂
Dobry den, chci se zeptat, beru Norethisteron na upravu cyklu uz dva mesice, prvni vysazeni aby prisla MS bylo v klidu, ale vcera jsem vysadila a dneska je mi strasne zle, tresou se mi ruce, mota se mi hlava, střida se horko se zimou, chodim porad na velkou... No děs. Myslite, že to je z toho ze jsem je vysadila? Že ma telo absťák po tech prašcich?? Uvazuju, ze po MS uz je znova nezačnu brat...
Ahoj. Já na špinění brala Acerutin a zabral. S norestisteronem zkušenost nemám.