Ahoj holky, muj hormon amh je 2.02 a hydrolaparoskopie se nepodařila, mám jít hned na Ivf nebo nejdřív podstoupit laparoskopii?Doktorka mi doporučila na nic nečekat a jít do IVF..Poraďte..
AMH 2.02 mi přijde naprosto normální, nad 1 je to standardní hodnota. Já mám 0,03 a to je teprve průser..A myslím, že se tě úplně zbytečně snaží natlačit do IVF, nevím ale jaké máš další problémy..
Je mi 27..Jinak ve zprave prave nemam napsano, v cem to merili, tak nevim..A tu druhou hodnotu FSH?nevim ted tu zkratku mam 7,6. Jinak mam 2,04,ale to je detail 🙂 Dr.mi rekla, ze vajecniky neodpovidaji memu veku,ale mnohem starsimu veku, pry to muze byt genove, ze nekdo z todiny sel brzy do prechodu..babicku vybrali ve 42 letech (delohu, vajecniky, proste vsechno)..Jinak pritel je naprosto v poradku a to je jedine,co vim. Moc v poradku, jen se proste nepodarilo pri hydrolaparoskopii do me protlacit tu tekutinu, na imunologii nas neposlala,rekla,ze ale nas poslat muze a muzu pry jit i na tu laparoskpii, ale zalezi na me..Rozhodli jsme se pro IVF,ale jdeme az v srpnu, tak premyslim, jestli do te doby jeste neudelat to ostatni..:-/
Ahoj mam dotaz jemi 19 let a snazila jsem se otehotnet ale nepodarilo se .asi pred trena tydnama jsem byla na laparoskopi vzali mi jeden vejcovod a pravej mi nechali .a vcera jsem sla pro visledky a rekli ze ten pravej je taki nepruchodny nevym co mam delat porad temi otehotnela jste presto?.
Viděla jsem mnohem horší AMH, ale asi souhlasím s doktorkou, šla bych do IVF. Samozřejmě záleží, kolik ti je. Pokud jsi mladá, může tam být třeba imunologický problém, kvůli kterému AMH klesá rychle. Pak je lepší na nic nečekat.