Ahoj holky, měla jste některá zjištěnou nízkou hladinu progesteronu? Jak to s vámi gynekolog řešil? Já se už 3 roky potýkám s těmito problémy po vysazení HA a stále bez výsledku. Půl roku jsem byla ma hormonech (Orgametril, Norethisteron), čtvrt roku jsem zkoušela bylinkové čaje (pomohly pouze krátkodobě) a teď zkouším měsíc drmek, ale potíže přetrvávají. Už vážně nevím, co dál. ☹
@loylii já mám cyklus jako takový celkem v normě, 29 dnů, ovulace 18.-19. den, ale většinou 21. den začnu slabě krvácet. Tak to vydrží skoro celou luteální fázi a pak přijde MS, takže šance na otěhotnění asi nulová. Tenhle měsíc to vypadalo celkem nadějně, výjimečně jsem měla nekrvavou ovulaci, jenže dneska jsem 21.DC a je to tu zas. ☹ musím se holt zase objednat a promluvit s doktorkou. Už jsem do sebe nechtěla cpát další hormony, všechno mi podělaly, ale asi budu muset. 😢
@werumka jo, to jsem brala, ale víc než před půl rokem a to jsem ještě nemeřila BT, takže jsem nevěděla, kdy ovulace probíhá a ani mě to v tu dobu moc nezajímalo. Pyridoxin beru cca měsíc, respektive mega silný B-komplex, který ho obsahuje fakt hodně. S tim krvácením je to složitý, je to pokaždé jiné (myslím síla), ale vždycky se dostaví dva dny po ovulaci. Pokud mám krvácivou i ovulaci, splyne to klidně v jeden celek...luteální fázi jsem měla za poslední půlrok minimálně 7 dní a maximálně 10. Jsem si jistá, že je to hormonální problém a ascorutin to v tomhle případě nezachrání...
@petula720 Hormonální jóga by ti mohla pomoct na srovnání hladin hormonů.
@petula720 měla jsem to samé a dostala jsem Duphaston, po 3 měsíční kure tehu a pak jsem dostala Utrogestan až do konce 9.mesice na udržení. Oba léky jsou progesteron. Proč Notethisteron??