Dobrý den, najde se zde některá, která si nechala zavést tělísko mirena a má polycysticke vaječníky? Případně bych se chtěla zeptat na pár věcí. Děkuji
@bajinka221188 Dobrý den, ano já si nechala dát mirenu a mám PCOS a uvažuju o vyndání. Akné se mi hodně zhoršilo, váha ta se mi vůbec nedá srazit dolu naopak mi jde nahoru a to jsem pod dohledem odborníků, chodím do posilovny, pohybu mám hodně a do toho mám občasný pobolívání v podbřišku a ochlupení se mi také zhoršilo rychleji roste. Tělísko je prý usazené v pořádku. Takže po roce a půl jsem se rozhodla, že se vrátím k HA. Nechci vás nějak odrazovat, každá jsme jiná, jen moje zkušenost.
@bajinka221188 Dobrý den, ano já si nechala dát mirenu a mám PCOS a uvažuju o vyndání.
Akné se mi hodně zhoršilo, váha ta se mi vůbec nedá srazit dolu naopak mi jde nahoru a to jsem pod dohledem odborníků, chodím do posilovny, pohybu mám hodně a do toho mám občasný pobolívání v podbřišku a ochlupení se mi také zhoršilo rychleji roste. Tělísko je prý usazené v pořádku. Takže po roce a půl jsem se rozhodla, že se vrátím k HA.
Nechci vás nějak odrazovat, každá jsme jiná, jen moje zkušenost.