Ahoj jsem půl roku po porodu a trápí mě nevolnosti. Několikrát za den (každý den jinak)se mi udělá špatně od žaludku. Spíš až k večeru. Kojim tak se snažím jíst pravidelně, vyvážene, žádné těžké, tučné, smažené. Možná je to z hormonů, podrážděny žlučník, únava... má někdo prosím zkušenost?Děkuji
Nech si zkontrolovat stitnou zlazu...mela jsem to dyl po porodu...nevolnosti...tak jsem sla ke sve dr na odbedy a tam mi to zjistili. Jsou to asi hormony. Ty mohou nadelat paseku. Ale nenechavej to jen tak byt...
Tak jsem byla na vyšetření a vše v pořádku. Nakonec mi pomáhá pravidelně a hlavně i večer jíst. Vstavam a dostavam se k snidani mezi osmou a devátou tak se musím večer v devet ještě najíst. Vic jak dvanáct hodin bez jídla mi v těle dělá takovou paseku,že je mi zle.
Tak záhada nevolnosti vyřešena - intolerance na laktozu.
Muzu se zeptat..jak ti to nakonec zjistili a jake problemy jsi presne mela? A co pri intoleranci ti dela zle a co muzes jist? Take mam podezreni..dekuji
Zjistila jsem to sama když jsem si dala sklenku mléka a udělalo se mi hodně špatně (normálně piju jen kakao a právě kakao ty příznaky mirni.to samé jogurt,protože obsahuje živé kultury,ktere těžkosti mirni).nebýt toho mléka tak to doteď nevím. Takže jsem vynechala na pár dnů mléko (ani trochu do kávy nesnesu)jogurty a syry,máslo a bylo mi dobře. Teď si dávám max bílý jogurt po něm mi špatně není.a taky mi dělají zle sladkosti s polevama a zakusky. Tam všude laktoza je.
Male budou 2mesice a me je na zvraceni pokazde, kdyz se prisaje.Neni to nic brutalniho, ale je to divne.