Dobry vecer, tato tema je mi velmi neprijemna, no chcem sa poradit so zenami, snad ma pochopite a aj to ze to zakladam ako anonym. Takze ako uz z nazvu viete, trapi ma neprijemny zapach tam dole. Nejedna sa o ziadnu kvasinkovu infekciu ci ine gynekologicke tazkosti. Umyvam sa dokladne rano a vecer. Trapi ma to najma v obdobi plodnych dnoch, kedy mam neustale pocit neprijemneho vytoku, ktory aj zapacha. Umyjem sa teda rano a o 3 hodiny sa citim neskutocne spinava. Zacala som nosit so sebou nahradne nohavicky a po kazdej potrebe sa umyjem, teda nosim so sebou malu flasticku s vodou ktora je zriedena s mydlom. Neviem ci je to normalne a mavate to takto aj vy.. ale baby najviac ma trapi to ze prave ta hygiena mi brani si najst partnera. Ja si naozaj neviem predstavit ako bezne dievcata ziju a nemaju s tym problem:( Proste si neviem predstavit ze by som sla na rande s frajerom a po 4-5 hodinach vonku by sa schylovalo k niecomu intimnemu.. a behat na zachod kazdych 30 minut ci som dole cista a vonava nie je niekedy ani len mozne. Rychlo sa dole spotim a hoci uz aj po hodine sa citim nesvoja. Velmi vas prosim o nejake rady a tipy ako tomu predchadzat. Dakujem🫶🏼
Zkusit to možná zkonzultovat s gynekologem jaká může být příčina 😁😊a jeden typ.. On Neli Slovakove na jejim eshopu- vonava broskvicka😁😂 dost holek si to vychvaluje.. 😁
Já si myslím, že to budeš mít spíš psychické a hledáš problém, kde není. Každá jsme trochu nějak cítit, a pokud nejsi nějak nemocná, určitě to není nic, co by mělo muže odpuzovat. Třeba by ti dodal na klidu intimní deodorant, mrkni třeba na tohle https://www.angrybeards.cz/busyb-telo/intimni-d....
To má člověk z toho kosmetického průmyslu, pořád reklamy, jak máš nosit navoněné intimky, abys byla svěží celý den, deodoranty na pipku atd. já v pubertě nosila neustále intimku, v noci kalhotky, protože jsem byla pořád vlhká. Akorát ve výsledku to ty intimky spíš zhoršovaly, bylo to víc cítit. V dospělosti jsem intimky zahodila a nosím je jen kolem MS. A silnější výtok kolem ovulace mám taky, uvědom si, že to tělo dělá schválně, tou vůní i láká chlapy 🙂 žádný si na to nestěžoval 🙂 A oni ti chlapi taky nejsou po pár hodinách nejvoňavější 🙂
Ako prve by som navstivila gynekologa a ak tam je vsetko ok tak pravdepodobne ti nesedi kozmetika...Ja som to tiez pred par rokmi riesila, najviac sa mi osvedcil Uriage intimny gel (nie je to ziadna reklama) a problemy s nim presli ale toto je rovnake ako s kozmetikou na tvar alebo parfemami na trhu je toho vela ale kazdemu sadne nieco ine... Umyvam sa 2x denne ale ked raz za cas sa podari len 1x tak napriek tomu to vobec nevadi, co kedysi by bol problem.
Mam to stejne okolo ovulace, pak před a po menstruaci… celý život, dr nepomohl, je to proste krev, která se nedostane ven a zapáchá, dochází jen ke špinění.. pomáhá mi kontryhel
zrušit přehnanou hygienu, mýdlo a cokoli parfemovaneho. asi taky nevoním jako růže, ale rozhodně nijak divně nesmrdím. to jsi měla vždycky? bakteriální infekce gynekolog vyloučil?
přijde mi to z tvého popisu spíš jako že se k tomu příliš upínáš a moc to sleduješ.