Nepříjemný skoro orgasmus...Co s tím?

19. led 2025

Ahoj,

měla bych takový skromný dotaz. Je mi 30 a nikdy jsem nedosáhla orgasmu, ani když si to dělám sama. Mám teď stáleho partnera, se kterým poprvé spím bez kondomu, asi rok. Se všemi ostatními partnery (4), jsem vždy měla kondom, takže jsem si dřív říkala, že jak to jednou bude bez, tak to určitě přijde....samozřejmě je to stokrát lepší, partner je skvělej a trápí ho to mnohem víc než mě, že se neudělám...ale zajímá mě...
občas se stane, že už si myslím, že jsem jako fakt blízko, ať už vaginálně či přes klitoris, dokonce i přes anál, nebo kombinace 😅...a já z toho vždy uteču. Prostě to dráždění dál nedokážu vydržet a uhnu, vykroutím se, nebo to samovolně přejde najednou do ničeho....je to najednou jakoby strašně nepříjemný, a zároveň příjemný. Vůbec mi to nepřipadá normální, hlavně to, že z toho opravdu doslova uteču...Občas jsem byla tak blízko, že se mi i motala hlava, ale to se stalo asi jen dvakrát a prosila jsem, ať přestane. Připadá mi, jako bych to neuměla dostatečně prožít, přitom celý ten sex je fakt skvělý, oba si to užíváme a pak najednou prostě konec a já se modlím, ať už je konec...předpokládám, že to není úplně normální, ale vůbec nevím, co s tím...

lencaa11
20. led 2025

Je to hodně o psychice a vašem nastavení měla jsme něco podobného po konizaci čípku prostě byl tam blok a hlava jela na plno a šup neslo to chce to zapracovat na sobě soustředit se na prožitek

zirafka11
20. led 2025

Já to mívám docela často, i když si to dělám sama i od muže. Podle mě to dělá to očekávání v hlavě, že už to bude. Tak se na to těším, tak to chci, že se vlastně "zablokuju". Nejspolehlivěji dosáhnu orgasmu v situaci, kdy mi o něj vlastně vůbec nejde a vůbec ho neočekávám (např. hned na začátku hrátek anebo když jsem vlastně ani moc chuť na sex neměla). Takže ano, je to o psychice.

veronicka89
20. led 2025

Tak u me to o psychice neni...jako jo kdyz mam deti treba nachlazene a myslim ba to at se jim to nerozjede jo./ teplota...kuckaji....

.. ale proste kdyz nam sex mam sex a mam orgasmus z toho co mi dela dobre , ne z toho co si myslim...

Bud to muzu byt ja partner , nebo kdysi i klidne nekdo na 1 noc ...

Klape chemie, sex nebo jina cinnost me vzrusuje a libi ... prijde orgasmus...

Spis si myslim ze jsi předraždena .... ze uz je to moc dlouho a jakoby se to vzruseni vycerpalo , misto aby ti eskalovalo a nabalovalo se az k finale...

Ptz kdyz rikas ze uhnes uz je to tam dole na tebe moc...

Takze bych zmenila techniku, zkratila cas a neresila nic ...

felis
20. led 2025

Orgasmus je vlastně úplné odevzdání se muži, ztráta kontroly, splynutí v jednotu... možná se i zamysli, jak to máš v tomto i mimo postel? Jak pisou holky, je to o psychice. Tu my ženy mame spojenou s tělem o něco více než muži. Může Te v běžném životě blokovat něco hlubšího? Jak jsi na tom s kontrolou nad sebou a nad ostatními? Jak naplno duverujes plynuti života? I tohle je psychika, ne ezo.
A ted o neco mene hluboka rada... Prestan přemýšlet... vypni hlavu... soustred se třeba na doteky, na vůni, na pero ve frndě...
Někdy mám z orgasmu až úzkost a musíme na chvili přestat, abych popadla dech, ale i v tomto je to odevzdání krásné 🤩

levandule_k
20. led 2025

Určitě bych vysvětlila partnerovi, že to není v něm, že máš v sobě asi nějaký blok, aby si to nebral jako selhání, že s ním nedosáhneš orgasmu.

Přestaň si říkat, že nejsi normální, protože si akorát dáš nějakou blbou nálepku a ještě se zablokuješ víc. Zkus to brát, že teď to máš prostě takhle, prožíváš tuhle zkušenost, ale neznamená to, že to tak bude navždy.

Asi bych zkusila nějakou terapii a hledala v sobě, jestli nemám nějaký blok, napřed klidně nějakého psychologa. Já jsem poměrně hodně alternativní takže já bych šáhla i po kineziologii, regresní terapii, vaginálním mapování. Koupila bych si Venušiny kuličky, při nošení zkoumala jak se vlastně cítím, co prožívám. Zkusila bych tantru. Mrkni na knížky, jestli tě něco z toho osloví: Divoce ženská od Tammi Lynn Kent, Kundička - Zázrak tam dole od Thomashauer Regena a něco o tantře např. Tantra pro každého - Cesta od sexu k duši od Solluna Shashi

helen_h
20. led 2025

Jinak ta skoro bolest opravdu může být i tím zaměřením "na cíl", prostě snaha hodně stimulovat především klitoris. Rozhodně doporučuju věnovat se především tomu, co orgasmu předchází: tedy vypnutí hlavy, tělesné uvolnění, pocity bezpečí, takže fakt od partnera hlazení, hraní si s těly a ne zaměření na ty stimulace. Zrovna to vypnutí hlavy je hodně důležité a u žen to prostě chvíli trvá, než se dostane do takového stavu spočinutí a souznění... a pak se můžete různě dráždit, hrát si a ono to nějak přijde.. (nebo třeba zrovna ne). Chápu, že pro chlapa je to výzva, abys s ním prožila první orgasmus, ale je potřeba, aby v tomhle ve své hlavně zvolnil i on, no...

rosalindamelinda
20. led 2025

Tak ono je už dost ten věk - když jsi ještě nikdy neměla orgasmus a ve by 30 by tvoje tělo mělo prožít teprve první - tak to možná prožíváš hodně intenzivně a pro to tělo je to tím pádem úplně nový stav! Snaží se to nastartovat, snaží se to provést a přizpůsobit se, ale tvoje mysl pak přestane spolupracovat... měla by ses kousnout a zkusit to vydržet 😉 pak sama posoudíš jaké to bylo a podruhé už to bude lepší...
Připomíná mi to ten seriál Zoufalé manželky, kde v jedné scéně ta Brie taky zažila první orgasmus a nevěděla co to bylo, tak šla k doktorovi a ten jí to vysvětlil, že orgasmus...😝 Prostě se toho neboj a zkus to...
Pokud se od těch obav neoprostíš, pak je to vyloženě nějaký silný blok a chtělo by to možná zkusit vyhledat pomoc sexuologa 😉

elis_1_1_1
20. led 2025

Upřímně...prožívala jsem to samé a první orgasmus přišel až po 30. Do té doby jsem si vždycky myslela, že to byl ten stav co popisuješ ale tušila že to tak není - ten kdy už to jakoby nejde vydržet. Problém byl asi v mé hlavě. Jednou jsem to prostě zkusila sama a jakoby se nějak víc uvolnila a najednou to pravé přišlo a bylo to asi tím, že jsem ty orgasmy v počátku měla mokré a podvědomě to brzdila - asi ze studu nebo nevím... podobný pocit jak když se ti chce čůrat. Pak jsem se je naučila postupně prožívat i bez té tekutiny.
Bohužel až do teď a to i přes to, že jsem měla velmi šikovného partnera, kterému na tom hodně záleželo a snažil se opravdu všemožně, jsem nikdy orgasmus s mužem neprožila. Časem jsem rezignovala a přestala to v sobě řešit.
Bohužel partnerům lžu, protože pořád se dívat na toho zklamaného chlapa který se hodinu o něco snaží a ono nic prostě dlouhodobě nejde. I tak si ale sex s mužem opravdu užívám a dokonce mnohem víc než masturbaci sama, ikdyž tam už teď mám orgasmus klidně za 2 minuty😀 Prostě doporučuju zamakat nejprve sama poznáním svého těla - pro mě je fajn třeba i womanizer duo a zkusit vypnout tu hlavu a přejít přes ten "nesnesitelný" pocit😉 S mužem mi to prostě nejde tu hlavu uvolnit.
Musela jsem sem reagovat, protože je fajn vidět, že ta příroda nebyla tak krutá jen ke mě a třeba to pomůže vědět dalším ženám že v tom nejsou samy. Že orgasmus není samozřejmost, jak nám je často předkládáno médii, nebo snad něco čeho nutně při sexu musí být dosaženo. Protože nemusí a přitom i tak můžete být z toho co jste v noci dělaly hotové ještě 2 dny a nemoct se dočkat dalšího rande😅