Ahoj holky,
Trpite také bolestivou ovulaci...sice je super, že o ni vim, ale dneska už jsem musela šahnout po prášku...bolest v křiži a malátnost...bolest hlavy...připadám si jako hypochondr, když všechno co mě bolí popisuji manželovi😅..jinak se s manželem snažime dva roky...tak hlavně že vůbec probíhá 😀
Až nedávno jsem zjistila, že to je ovulace..přisuzovala jsem to PMS..jelikož ovulaci mám týden před MS...😀
Taky tak... pichani v levo nebo v pravo někdy mam takové napětí ze myslím ze penknu 😂
@petra82_ To je docela malo, jestli mas opravdu jen tyden mezi ovu a ms. To pak nema vajicko cas se ani uhnizdit. Mozna to muze byt jeden z duvodu, proc se vam za dva roky nezadarilo. Zkouselas treba kontryhel nebo drmek?
@apple_tree ahoj🙂...ovulaci mám kolem 20 dc...a cyklus mám 30 dní🙂...spiš to bude tou zamenou za pms..jak me takhle pobolivalo v podbřišku, tak jsem nemela ani pomyšlení na nejaký dělani dětí😁ale dékuji🙂
Rok po porodu se mi rozjeli tyhle ovulacni bolesti. Byla to hrůza. A kor když se roky druhatko nedařilo a jak na to nemyslet když tělo vysílá tyhle signály ze je trn nej Čas na plozeni. Nic nezabralo. Někdy to trvalo i 3 dny. Teď se bojím co bude po druhým porodu když o tretatku neuvažujeme
Trpím, trpím. Dlouho jsem si myslela, ze mam asi zařazené prdy 😂 Silene pichani v podbrisku, sednout si nebo vstát je hrozne bolestivé... no aspoň jsme věděli, kdy se snažit a ušetřila jsem za testy 😄