Ženský prosím, měla bych na Vás menší prosbičku, již přes dva měsíce mám nepravidelný menstruační cyklus, lze ho něčím opět srovnat? Četla jsem o kontryhelovém čaji, máte s ním některá zkušenosti? Za jak dlouho se Vám cyklus srovnal? Jak často denně jste užívali takový čaj? Děkuji Všem za případné odpovědi 🙂
Mám to podobně, měla jsem MS dostat 24.12. a dodnes nikde... ☹ už mi došla trpělivost a jelikož se mi nechce běhat po doktorech, koupila jsem si Gynex kapky a od včerejška užívám a doufám, že to pomůže... Doporučila mi ho spousta holek tady z koně a i na netu ho ve spoustě recenzí chválily, tak uvidíme... 🙂
Já na nepravidelnou ms užívám femigard.. Minulý měsíc po 16 dnech, tento po 39 :/ ale bylo to prý cystou, která naštěstí už praskla, tak jsem zvědavá jak to teď bude..ale po porodech mi ten femigard hodně pomohl, tak na něj spoléhám i teď..
Srovnala mi cyklus tinktura z Drmku obecného. Do 3 měsíců všechno šlapalo.
mám PCO a cyklus (ms i ovulace) se mi srovnal jen po braní Nosifolu - jeden sáček denně. jinak jsem měla ms třeba jednou za půl roku.
tinktura dmrku, ženské kapky od grešíka a kontryhelový čajík 🙂 a hodně to pomohlo 🙂
gynex
Ahoj,ja jsem vysadila v cervenci a od te doby mam MC take strasne nepravidelny. Kontryhelovy caj jsem uzivala 2 mesice( vzdy do 14teho dne). Mne ale nepomohl :(. Jednou po nem menstruace po 18ti dnech a podruhe po 52 dnech. Ted jsem 56 den MC a menstruace nikde. Take porad premyslim cim ji zpravidelnit a nebo nyni alespon vyvolat :(.