Nepravidelná MS, čím si stabilizovat cyklus?

hanka3054
6. čer 2015

Dobré ráno holky,
chtěla jsem se s vámi poradit, určitě máte spousty zkušeností.Užívala jsem antikoncepci a asi před 10měsící jsem vysadila. Menstruace mi přicházela pravidelně po 29-30dnech. A teď poslední dva měsíce mám opožděnou i o 10 dní, Na gyndě mi řekli že je to normální a že jsem zdravá. Poraďte mi něco čím si stabilizovat cyklus, chtěli bychom mimi a jsem docela nešťastná. Určitě mě chápete 🙂

evulinkab
6. čer 2015

@hanka3054 Tak já sice brala HA asi jen rok ve svém živote, ale po vysazení jsem to mela stejne, první mesice pravidelné a pak se mi to nejak začalo zpoždovat..Ale za pul roku se mi to dalo zase do pořadku.Já bych jeste rozhopdne nedelala závery po dvou mesicich, kdy se to zpožduje..to se proste stát a stávat muže.Duležite je, jestli máš ovulaci. 😉
Jinak na upravení cyklu se doporučuje pír kontryhel.

bjoucik.15
6. čer 2015

@hanka3054 ahoj,to ještě nic není o 10dní, to se ti může upravit 🙂 Já to už 2 měsíce nedostala a vyvolávačku budeme řešit až tento měsíc, když se mi to samo nerozjede.. jsem po revizi a ani před tím jsem neměla MS pravidelnou.. Někdy jsem čekala i 80dní a více.. takže 10 dní je v pohodě 🙂

tehulka12
6. čer 2015

@hanka3054 Ja mela s MS problem po porodu a po kojeni.Taky bychom radi druhe mimco,tak jsem zacala cvicit hormonalni jogu.Ted jsem to psala i do jineho fora.Ja na bylinky a pod zase tak moc nejsem,ale to cviceni supr.Cvicim asi necele 2 mesice a menstruace chodi jako hodinky i me presel premenstrualni syndrom.Ja tohle muzu jen doporucit.Prosla jsem vikendovim kurzem te hormonalni jogy s p. Vaculikovou a jsem nadsena.
Jestli na cviceni nejsi,tak ti snad holky poradi i nejake byliny

hanka3054
autor
7. čer 2015

@tehulka12 děkuji už jsem o tom slyšela samou chválu, a pani cvičitelka je odkud? bydlím ve Frýdku

lucifereeek
7. čer 2015

S delší MS ale můžeš uplne normalne otěhotnět. Na úpravu bych zkusila kontryhelovy caj. Já otěhotněla poprvé s cykly 37 dni a podruhé dokonce 47 DC. Důležitější je vědět kdy je ovulace.

hanka3054
autor
7. čer 2015

@lucifereeek nakoupila jsem si ovulacni testy tak te jenom cekam na menstruaci at muzu zacit testovat,vím že jsem mírně hysterická. V mém okolí jsou teď všichni těhotní tak me to znervozňuje

tehulka12
7. čer 2015

@hanka3054 Pani cvicitelka je z Prahy,tam porada myslim 2 mesicni kurz,ale jezdi po cele CR a porada vikendovy seminar.Je to patek a sobota.Na tom jsem byla ja a supr se to za ty 2 dny naucis + dostanes celou sestavu v materialech domu.Ona pri tom rika i nejake vychytavky.
Zkus se mrknout na www.hormonalni-joga.cz

lucifereeek
7. čer 2015

@hanka3054 no třeba to budeš mit jinak ale Já mela na ovu testech vzdy jen ducha a nikdy jsem neměla obě stejne silne čárky a ani nikdy jen jednu. Takže mi vůbec nepomohly ☹

evulina77
7. čer 2015

@hanka3054 kontryhel, ten může pomoci...

olusenka
7. čer 2015

zkuste bylinné kapky od firmy Naděje