Nepravidelná menstruace. Kdy se vám po vysazení antikoncepce srovnala?

dolvini
13. bře 2022

Ahoj,
po jaké době, po vysazení antikoncepce, se vám srovnala menstruace?
Neberu jí už přibližně rok a kousek, dříve jsem jí používala cca 10-12 let. Skoro celou dobu, co jsem bez antikoncepce, mám menstruaci dost nepravidelnou, klidně mám kolikrát spoždění i 10 dní.
Snažíme se s přítelem už pár měsíců o miminko a takhle rozhozená menstruace, už mě trochu rozčiluje🥴🙂
Děkuji za odpovědi😊

mimi1004
13. bře 2022

Je to už více jak 8 let, co jsem taky vysadila kvůli otěhotnění a co si tak pamatuju, srovnala se hned. Cyklus mi trval 28 - 32 dnů.

xnikax1
13. bře 2022

@dolvini Mě se nesrovnal po vysazení, měla jsem to 3 měsíce nepravidelně a pak už jsem otěhotněla a u druhého jsem to měla 5 měsíců nepravidelně a pak už jsem taky otěhotněla.. Takže nevím kdy by se to srovnalo 🤷‍♀️

gbp
14. bře 2022

@dolvini a ja trictvrte roku nemela ms vubec 🤦🏼‍♀️ pomohl mi kontryhel. zkousela jsi neco prirodniho? na otehotneni mi pomohl 2x inofolic 👍

dolvini
autor
14. bře 2022

@gbp nezkoušela, ale měním gynekologa, za týden tam půjdu, tak to s ním proberu. Moje dr.co jsem měla doteď, byla tak trochu na nic...🤔
Teď naposledy mi řekla, že je to v pořádku, že to mám nepravidelně, že to je kvůli vysazení antikoncepce. Ale po takové době, mi to přijde trochu divné.

gbp
14. bře 2022

@dolvini me zas doktor rekl, ze si klidne s bylinkama hrat muzu, ale k nicemu to nebude🤷🏼‍♀️, ze az to budu chtit nastartovat, tak mi predepise antikoncepci 🙈 takze pomoz si sam no...

anatanka
18. bře 2022

Ja kdysi po vysazení HA nemenstruovala vůbec, vzhledem k tomu, ze jsme se s manželem taky snažili o dítě, tak jsem z toho byla docela nervózní. Za rok jsem mela menstruaci asi jen dvakrát a pokaždé s vyvolávací injekci od Dr. Kupodivu jsem pak cca po tom roce zjistila na vyšetření v poradně asistované reprodukce, ze jsem v sedmén týdnu.
Podruhé jsem HA vysadila a tak nějak tušila, co mě čeká, ale najednou jsem otěhotněla okamžitě, ze jsem MS uz ani nestihla...

syslounek
18. bře 2022

Mě moje Dr. řekla, že pravidelná MS je spíš výjimkou než pravidlem. Já měla celý život nepravidelnou (28-45 dní). Když jsme se snažili o dítě, tak jsem si MS víc hlídala a zjistila, že se mi pravidelně střídá kratší a delší cyklus.