Ahoj,
po jaké době, po vysazení antikoncepce, se vám srovnala menstruace?
Neberu jí už přibližně rok a kousek, dříve jsem jí používala cca 10-12 let. Skoro celou dobu, co jsem bez antikoncepce, mám menstruaci dost nepravidelnou, klidně mám kolikrát spoždění i 10 dní.
Snažíme se s přítelem už pár měsíců o miminko a takhle rozhozená menstruace, už mě trochu rozčiluje🥴🙂
Děkuji za odpovědi😊
@gbp nezkoušela, ale měním gynekologa, za týden tam půjdu, tak to s ním proberu. Moje dr.co jsem měla doteď, byla tak trochu na nic...🤔
Teď naposledy mi řekla, že je to v pořádku, že to mám nepravidelně, že to je kvůli vysazení antikoncepce. Ale po takové době, mi to přijde trochu divné.
Ja kdysi po vysazení HA nemenstruovala vůbec, vzhledem k tomu, ze jsme se s manželem taky snažili o dítě, tak jsem z toho byla docela nervózní. Za rok jsem mela menstruaci asi jen dvakrát a pokaždé s vyvolávací injekci od Dr. Kupodivu jsem pak cca po tom roce zjistila na vyšetření v poradně asistované reprodukce, ze jsem v sedmén týdnu.
Podruhé jsem HA vysadila a tak nějak tušila, co mě čeká, ale najednou jsem otěhotněla okamžitě, ze jsem MS uz ani nestihla...
Mě moje Dr. řekla, že pravidelná MS je spíš výjimkou než pravidlem. Já měla celý život nepravidelnou (28-45 dní). Když jsme se snažili o dítě, tak jsem si MS víc hlídala a zjistila, že se mi pravidelně střídá kratší a delší cyklus.
Je to už více jak 8 let, co jsem taky vysadila kvůli otěhotnění a co si tak pamatuju, srovnala se hned. Cyklus mi trval 28 - 32 dnů.