Nemoc 🤔. Bude mít pak šanci na miminko?

tana1991
13. dub 2021

Ahoj holky mám takovou otázku má sestra je jí 35 let ještě nemá děti miminko by strašně moc chtěla jako každá jiná žena ale má problém a proto se chci zeptat vás jestly jste o tom už někde něco neslyšeli a třeba by jste mohli poradit 🙂ve 35 letech má dělohu 7 cm víc ji nedorostla dnes byla na vyšetření a Dr jí řekla neví jak je to možné ale místo vaječníků má jen proužky a že levý vaječník ji padá směrem k děloze a že to bude muset ven a nechají ji jen dělohu a pravý vejcovod bez vaječníků myslíte si že by mohla mít pak šanci na miminko máte někdo zkušenost třeba jen s doslechu moc by jí to pomohlo je s toho psychicky docela na dně😰 doufám že jsem to napsala alespoň trochu zrozumizelne a omlouvám se za hrubky můj tel si občas píše co chce 🙂děkuji za jakoukoliv odpověď přeji hezký zbytek dne 🙂

hezz17
13. dub 2021

A to byla dnes poprve na gynekologii?
7cm je normalni velikost delohy.
Bez vajecniku prirozene urcite neotehotni.

tana1991
autor
13. dub 2021

@hezz17 ne to určitě ne chodí na pravidelné prohlídky léčí se s tím už od dětství dokonce před 6 lety zkoušeli s manželem ivf ale to jí nakonec neudělali pác by to mělo určitá rizika

merope
13. dub 2021

Pokud jí nedoporučili IVF tak ideálně adopce.

tana1991
autor
13. dub 2021

@merope nad tím zatím neuvažovala doufám že k tomu rozhodnutí dojde a bude šťastná a pyšná maminka

merope
13. dub 2021

@tana1991 pokud jí je 35 tak určitě nemá na co čekat - ideál je začít ihned, po 39 letech (tzn. reálně 37) s tím už můžou být problémy.