Nejlepší tampony pro supersilnou menstruaci. Doporučíte, prosím?

2. únor 2023

Dobrý den,v pondělí mám jít na kolonoskopii a v úterý mám termín menstruace.Jenže neberu HA a někdy mi menstruace přijde třeba o 2dny dříve.Takže bych teoreticky mohla jít ten nejsilnější den.Volala jsem tam a řekli mi,že pokud netrpím na bolestivou menstruaci,že to nevadí,že si vezmu tampón.Normálně používám menstruační kalhotky,tampóny jsem používala kdysi,nemám už v nich přehled.Ráda bych,aby to ten tampón vydržel a nestala se nehoda.Menstruaci mám normální,ale první 2dny jsem měnívala tampóny třeba co 1,5. - 2 hodiny.Prosím zkušené-doporučte dle svých zkušeností ty nejspolehlivější tampóny,co vydrží.Mě třeba přišlo,že ty s tou speciální pórovitou hladkou vrstvou (o.b.myslím),protékaly rychle.Díky všem.P.s.odložit už to nechci,čekám už dlouho,už jsem odkládala kvůli chřipce,chci už to mít za sebou.

emillyhk
2. únor 2023

Mě před porodem vyhovovali OB, ale musely to být takové s tou spirálovitou drážkou. A menstruaci jsem měla vždycky první dva dny silnou asi jako ty. Prostě bych si tampon vzala těsně před zákrokem, budeš ležet, takže protéct by neměl. Vyměníš hned potom. Jinak bych si sebou připravila vložku, kterou si dáš do kalhotek, aby se nestala nějaká nehoda, až se zvedneš a než dojdeš na záchod. Držím palce, ať ti kolonoskopie dobře dopadne 🍀

kacka1994
2. únor 2023

Za sebe ob pro comfort night super plus... mám hodně silnou menstruaci a tohle mi docela vydrží 🙂 Taky přeji dobré výsledky 🍀

autor
2. únor 2023

@emillyhk dekuji moc

alubif
2. únor 2023

Kolono trvá něco kolem půl hodinky max se vším všudy. Takže s odpočíváním po vyšetření až odezní analgosedace by jsi měla s nějakým super vydržet. S tou výměnou hned po záleží na tom kolik ti dají sedativa, jak dobře to budeš snášet. Já osobně bych teda první dva dny na menzes na kolono nešla.

autor
2. únor 2023

@alubif ja vim🤦‍♀️Ale proste už to nechci dál sunout před sebou.ještě obcas kojim 2letaka,takze mi zpočátku daji asi mensi dávku analgosedace.nemam se strevy primarne zadny problém,jdu tam kvůli benignimu nalezu na jatrech+rodinné zátěži.gastroenterolog se chce proste pro jistotu do tech střev podívat.takze kdyz nemam zánět ani jsem nikdy neprodelala žádnou břišní operaci ani nejsem extra hubena v pase,tak to snad nebude tak bolestivé,aby mě museli uplne odstřelit těmi sedativy.