Nastydlý močák, pálení, řezání. Měl někdo podobně?

lujhu
6. pro 2024

Zdravím, holky od rána mám bolesti močáku řezání pálení při čůrání možná to bude zánět piju zatím brusinkovy čaj ale problém je v tom že mám plodné dny 😀 doktorka my doporučila tenhle týden to zkoušet ale jak to teď nevím když mám bolesti každou chvily chodím čurat pár kapek seděla bych tam celej den 😐 měly ste někdy podobnou situaci? Nevím jestli se na to nevykašlat nebo to zkoušet i přes to 😀

te_reza
Autor odpověď smazal
Zobraz
te_reza
6. pro 2024

Tak zkusit to můžeš, určitě to tomu pálení pomůže 🤦🤷

uzivatelkapetra
6. pro 2024

Je to infekce, spíše bych se bala, ať se o to nepodělíš s chlapem

lujhu
autor
6. pro 2024

@uzivatelkapetra žejo taky jsem nad tím přemýšlela tak to budu mazat k dr a léčit,

pavca1982
6. pro 2024

Se zánětem močových cest se sex nedoporučuje.

betelgeuzz
6. pro 2024

Skoč si do lékárny pro blokurimu, ta zabírá dobře. Pokud se to bude zhoršovat, tak ATB.

drep
6. pro 2024

Jako já jsem sexu obecně dost nakloněná, ale s infekcí močových cest se vždycky dost rozmýšlím, jestli vůbec zvládnu jít do práce, natož souložit🙈

lujhu
autor
6. pro 2024

@drep jo to chápu, ach jo proc zrovna teď 🙏😀

felis
6. pro 2024

Na takové to akutní mi celkem pomahal dostupný Rowatinex kapky. Jsou hnusný jako pr*del, ale zmírní to pálení řezání... a pak teda doporučuju antibiotika. No a pít, pít, pít... treba 5 litrů. Ta Blokurima je taky fajn.

betelgeuzz
6. pro 2024

@lujhu no jestli jste se nějak silně snažili, tak močák může být z toho 😉

miryp
6. pro 2024

S infekcí močových cest sex fakt ne... Kup si místo toho blokurimu plus a užívej podle rozpisu pro akutní stav, k tomu lichořeřišnici v dvojité dávce a k tomu výrazně navýšit příjem tekutin.

lujhu
autor
6. pro 2024

@felis
@miryp děkuji vám určitě zajdu koupit

lujhu
autor
6. pro 2024

@betelgeuzz No snažíme se každéj měsíc tak uvidíme 🙏

lujhu
autor
Autor odpověď smazal