Zdravím, holky od rána mám bolesti močáku řezání pálení při čůrání možná to bude zánět piju zatím brusinkovy čaj ale problém je v tom že mám plodné dny 😀 doktorka my doporučila tenhle týden to zkoušet ale jak to teď nevím když mám bolesti každou chvily chodím čurat pár kapek seděla bych tam celej den 😐 měly ste někdy podobnou situaci? Nevím jestli se na to nevykašlat nebo to zkoušet i přes to 😀
Tak zkusit to můžeš, určitě to tomu pálení pomůže 🤦🤷
Je to infekce, spíše bych se bala, ať se o to nepodělíš s chlapem
@uzivatelkapetra žejo taky jsem nad tím přemýšlela tak to budu mazat k dr a léčit,
Se zánětem močových cest se sex nedoporučuje.
Skoč si do lékárny pro blokurimu, ta zabírá dobře. Pokud se to bude zhoršovat, tak ATB.
Jako já jsem sexu obecně dost nakloněná, ale s infekcí močových cest se vždycky dost rozmýšlím, jestli vůbec zvládnu jít do práce, natož souložit🙈
Na takové to akutní mi celkem pomahal dostupný Rowatinex kapky. Jsou hnusný jako pr*del, ale zmírní to pálení řezání... a pak teda doporučuju antibiotika. No a pít, pít, pít... treba 5 litrů. Ta Blokurima je taky fajn.
@lujhu no jestli jste se nějak silně snažili, tak močák může být z toho 😉
S infekcí močových cest sex fakt ne... Kup si místo toho blokurimu plus a užívej podle rozpisu pro akutní stav, k tomu lichořeřišnici v dvojité dávce a k tomu výrazně navýšit příjem tekutin.
@betelgeuzz No snažíme se každéj měsíc tak uvidíme 🙏