Pěkný den všem. Holky,je tady někdo kdo se opravdu strašně moc potí? Je něco co vám na to zabralo? Jde mi hlavně o pocení v podpaží. Používám běžně dostupné deodoranty, antiperspiranty, tuhé, ve spreji a výsledek stále nula. Mám úplně totální koláče v podpaží 😶 takže barevné trička nemůžu přes léto vůbec nosit. Předem děkuji všem za rady.
Ahoj, zkus Driclor😊
Buď iontoforezu, nebo si koupit to nové tričko, na kterém není vidět pot. Pocení je přirozené, vyplavují se škodlivé látky a ledviny nejsou tolik zatížené. A hlavně antiperspirant není zrovna zdravý, byť výrobci velmi propagován ...
https://www.cityzenwear.cz/tricka/?gclid=EAIaIQ...
@marti89 tak to mě nenapadlo, děkuji.
@lenicka98 děkuji za tip
Driclor je super a fakt funguje, ale taky štípe a je to celkem dryák..ale funguje..😁😁 mně pomohlo vysadit antikoncepci, pitný režim a zdravá strava...
@amazonkajanik ano vím,že to není zrovna nic ,, zdravého,, a že poceni je přirozené a zdravé svým způsobem,ale já už jsem bezradná. Tak bych si chtěla obléct v létě jinou barvu,než černou a bílou 🙈
@veritanas antikoncepci neberu,piju si myslím hodně. Je pravda,že jídlo trošku flakam,tak se zkusím zaměřit i na něj. Děkuji
Tak ta trička z toho odkazu, mají více barev jak pro ženy, tak pro muže. Ale cena jednoho je 770,-
@amazonkajanik no koukala jsem,ta cena je šílená teda 🙈 každopádně děkuji
Mne funguje perspirex z dm...bude to asi podobný sajrajt jako driclor, ale nepotim se...
Jednu dobu jsem zkousela Driclor a opravdu to pomohlo 👍
@meyryen děkuji, kouknu na to
@leymea děkuji
o nadměrném pocení bych mohla napsat román.potím se na dlaních,nohách,v podpaží,prakticky na celém těle tak,že mě to obtěžuje.je mi 34 a zatím jsem nenašla nic,co by splňovalo to,že chci ať je deo bez hliníkových solí.takže používám tuhou niveu bez hs.ale je to šílený.po porodu ještě horší.od jara do podzima trpím.nesnáším vedra i díky tomu.přes zimu se mi potí víceméně jen dlaně,chodidla a podpaží.v šatníku mám téměř jen černé barvy.štve a omezuje mě to fakt hodně.tak snad něco najdeš.drž se.
Mimo Dricloru dobře funguje Rexoma maximum protection, asi za 160kc a kupodivu i Garnier kulička (takova mala bachrata butelka, nechce se mi hledat nazev) asi za 60kc.
Děkuji všem za odezvu. A asi teda vyzkouším ten driclor. jen ještě dotaz,na internetu je jakýsi roztok a nebo kuličkový. Co je lepší? A koupím normálně i v drogerii?
Doporučuji určitě driclor stojí necelé 300 ale účinek opravdu je. Mám s tim problémy od mala a toto jediný mě pomohlo, jinak se picha i botulotoxin, ale ten je drahý a taky má účinek jenom chvilku.
@lucie0777 super,tak snad to pomůže.
A koupím normálně v drogerií? Našla jsem na netu,že je nějaký roztok a nebo kuličkový... Co je lepší? Děkuji
Podívej se na www.protipoceni.cz . Když tady zaznělo, že jsou antiperspiranty nezdravé, tak to samozřejmě není pravda. Účinné látky v antiperspirantech se nedostávají do krve kvůli velikosti molekuly účinné látky. Působí pouze ve svrchní části pokožky na ústí potních žláz, které zužují. Taky se to používá pouze lokálně na malé části. Třeba plocha obou podpaží čítá pouze 1% celé tělesné plochy. Voda se v místě, kde je nanešen antiperspirant zpět vstřebá, rovnoměrně rozloží a vyloučí jinde na pokožce, takže biologické mechanismy spojené s pocením zůstanou zachované a dosáhne se tak požadovaného efektu, kdy nebudete mít propocené koláče 👍
Spíše lekarna a já mám deodorant kulickovy
Eucerin kulička z lékárny ...dražší ale za mě účinný .Byla jsme v nemocnici dost ve stresu kdzy jsem si koupila a Fakt supr ...bývá někdy v akci pak ještě dobra kulička od biodermy
Už asi deset let používám Driclor. Když začne být teplo, stačí mi natřít 1x za 10 dní.
Eucerin ve spreji. Musí se ale stříkat večer. Mě zabral
Taky pouzivam Eucerin kulicku z lekarny a parada, skvele funguje. Potru vecer po sprse a pusobi cely dalsi den, jen velmi vyjimecne kdyz je hodne horko nebo mam narocny den tak potrebuji aplikovat jeste behem dne.
Holky,moc vám všem děkuji ☺️. Koupila jsem dnes ten Driclor,tak večer budu mazat a zítra teda uvidím. Kezby to zabralo 🙏
Zkusila jsi upravit stravovací návyky? Některé věci pocení zhoršují (rajčata, ovesná kaše,..).