Zdravím,
co používáte na mykózy? Canesten a obdobné mi pomáhá ale vrací se to.
Vyléčim to, ale jak je vedro a hned je to zpět.
Od chlapa to mít nemohu.
Ráda bych něco jiného než dokola tyto krémy, poradíte prosím?
Obmedzit sladke a mne velmi pomohlo umyvat spodok s Cannaderm Intime
@sim244 co takhle zkusit autovakcinu
Také sem mela velmi casto, pak sem použila tyto globule a měla jsem klid. Když jsem šla třeba do bazénu tak sem si vždy preventivně večer jednu dala. V noci spát nejlépe bez kalhotek. Gynekolog mi vždy říkal, necha to tam volně "dýchat" když má žena pořád kalhotky atd kord v techto vedrech, pak se to tam zapařuje a vznikají mykozy. A myju se jen intimním mýdlem lactacyd, ten je na to taky super.
Dietu držíš? Vynechat cukry (včetně třeba sladkého ovoce a pečiva), dávat si hodně zakysanych výrobků, nasadit probiotika. Nepoužívat na mytí chemii, nosit balvnene prádlo a udělané třeba sukně, ať vetras a nezaparujes se.
Používám mýdlo na intimní hygienu. Vyřadit plísňové sýry. Nasadit probiotika. Na výtok pomáhá i čaj z řebříčku https://www.bylinkyprovsechny.cz/byliny-kere-st...
Nemam zkusenost, ale ted zkoumam predporodni naparky a zahledla jsem nekde info, ze je to super i normalne prave na mykozy 😊
Ja mam porad zapal nebo mykozu a hodne jsem brala i vaginalni antibiotika. Od ty doby co nechodim po cizich lidech na toaletu mam klid. Zensky jsou prasata a ne vsechny se mijou. Doma zachod dezinfikuju po navstevach vzdycky a snazim se nechodit na verejne toalety. Po case jsem vypozorovala kdyz od nekoho prijdu domu a je mi neco nebo ne. Ted mam taky mykozu a zacinajuci zapal, protoze jsem byla na toaletu u sve nehtarky. Ocividne tam taky lezou prasata. Jinak mam od ty doby oc davam pozir absolutnej klid a nic mi neni
@sim244 používáte po tom probiotika? Mně se to vracelo taky pořád dokud jsem nezačala hned na to používat i nějaká probiotika lokálně, třeba Gynimum