Ahojky holky chtela jsem se jenom zeptat co mam delat.. Minule pondeli jsem byla na gynde kvuli paleni tam dole pan doktor mi dal nejake cipky a prohledl me rekl ze mam zvetsenou sliznici ze bych to zachvili mela dostat. Cipky jsem brala 3 dny protoze me paleni potom prestalo a menstruce mela dojit ve stredu, menstruace porad nedorazila akorat trochu spinim delala jsem si tehotensky test byl negativni.
Tak nevim jeslti jsem neudelala stemi cipkami chybu a mela jsem je dobrat v sobotu jedu na tyden pryc tak nevim jak to mam ted vyresit jestli pockat a nebo zavolat na gyndu? Moc dik
no mela jsem globulus cum natrio jsou i pry volne prodejne to mykozu jsem mela poprve a nebyla nejak silna tak prave nevim jesltli jsem neudelal chybu a zdali mam znovu navazt?
Ahojík, s mykózou mívám taky potíže...:( a copak Ti to dal za čípky? Clotrimazol?...mno, já bych klidně i navázala a ty čípky "dobrala". Nebo jestli nejsou žádné potíže, tak kup v lékárně takové ty preventivní čípky- prodávají volně vše možné čípky- s laktobacily a kys. mléčnou, občas to použiju jako prevenci a je to fajn. Jen pro jistotu, aby se to nevrátilo.