Mykóza a menstruace. Jak si ulevit?

28. lis 2022

Prosím potřebuju poradit. V pátek jsem dobrala antibiotika (zánět močových cest). I když jsem brala probiotika stejně se objevila mykóza. Bohužel od čtvrtka mám menstruaci. Stále trvající. Samozřejmě vše svědí a je to velmi nepříjemný.

Mám doma rosalgin a clotrimazol tablety. Všude se píše, že až po menstruaci, existuje něco co se dá použít při menstruaci nebo jak si ulevit nebo opravdu je nutné počkat až do konce?

Dále se chci zeptat, jestli můžu použít rosalgin na výplach a po něm clotrimazol. Pokud teda má někdo zkušenost?

levandule_k
28. lis 2022

Asi bych se zeptala v lékárně, jestli je něco, se dá používat.

Koupila bych si probiotika s vaginálním kmenem a mně na kvasinkovou infekci pomohlo pití čaje z řebříčku.

ellyem
28. lis 2022

Mně pomohlo si napustit trošku vody do vany a nakapat do ní tee trea oil. Za den už jsem cítila úlevu .

autor
29. lis 2022

No dnes mi to skončilo. Tak dám rosalgin a clotrimazol tabletu. Doufám, že už není pozdě a zabere to. Ta kůže už je popraskaná a trošku byla na toaletaku krev z nějaký ranky.

levandule_k
29. lis 2022

Asi bych si zavolala na gyndu, protože jsem nikdy u mykózy nebo kvasinkové infekce neměla popraskanou kůži...

autor
1. pro 2022

Jo skočila jsem tam, prej příkladná mykóza. Díky