Ahoj holky chci se zeptat jestli mam nějakou možnost otěhotnět když můj přítel má 20% možnost mít děti? Včera jsem si dělala ovu test a byla tam slabá čárka tak jsme na to hupsly a tak se ptam, jestli je v tomto případě otěhotnět...
Ahoj! Určitě ano. Přítel měl taky málo % na zadareni (nevím čeho kolik presne) a přesto se zadarilo. Máme teď doma několika týdenní holčičku. 🙂
Hlavně se nestresujte a užívejte si!
Ahoj, my měli 0% a po 4 letech jsme se zázrakem dočkali přirozeně 😉
Mi už čekáme tři toky a pořád nic. Příští měsíc určitě jsme obednani na kliniku aby se zjistilo vcem je největší problém.
Aha tak budu skouset dal. Skoda
Jsem se radovala protože jsem zkoušela ovu tesst asi půl roku a pořád nic a teď se tam obvila slabá.
@klaraatd u nás nemělo cenu ani umělé oplodnění...a těsně před adopcí 2 čárky, takže zázraky se dějí a jsem za ně ráda. Až bude správná chvíle, miminko přijde. Za nás mohu doporučit kotvičník, kontryhel a nosifol a vypnout. Smířit se i s jinou verzí... Ale hlavně ten kontryhel, pila jsem ho i na "udržení".
Mám ho doma jsem si ho koupila a jak ho piješ často.
Slabá čárka nic neznamená, měla by být stejně silná minimálně, jako kontrolní. Já měla slabou čárku pořád, celý cyklus.
Určitě zajděte co Caru, tam vám poví co a jak. Držím palce 🙂
my mely sanci pod 1% prvni dite mame z IVF a pak jsme si jeden mesic jednou nedali pozor a mame dceru. 😀
Tak to gratuluji. Ještě mi řekni co je to IVF.
Dekuji @andreaandrejka
Ahoj, nám spermiogram opakovaně vychází špatně, podle lékařů šance jedině s IVF a to ještě s ICSI a jen tak tak. Přesto jsem už počtvrté těhotná přirozeně. Sice třikrát to nedopadlo, ale to už je trochu jiná kapitola. Viděla bych spíš problém s tou ovulací. Pokud jsi během půl roku nikdy neměla pozitivní ovulační test, tak to asi není úplně v pořádku.
Aha děkuji a zelram se na které straně byla chyba na tvé nebo na pritelovy? A kolik jsi za to umele dala?
Tak to je super doufám ze to půjde taky tak rychle
@salenas ahoj, jojo, pila, zhruba do 3.měsíce na "udržení". Někdo ho doporučuje, ale spíš se říká, že naopak se nemá pít v těhu. Já to riskla, protože je to bylinka fakt dobrá na spodek, tak jsem ráda, že bylo vše ok. Roste po něm sliznice, tak sem si říkala, že se tak miminko pěkně třeba konečně zahnízdí. Pak už jsem ho nepila, protože sem do sebe nebyla už schopná nic vpravit a ze všeho mi bylo zle (zvracela jsem do 6.měsíce). Po porodu ho nepiju, nějak jsem se k němu ještě nedostala. Ale u dalšího těhu je to 1.parťák. Někde totiž dočteš , že v těhu je opravdu dobrý na uhnízdění a začátek, jinde, že se v těhu nesmí pít. Já to "risknu" i u dalšího, prostě mu věřím. Bez něj by nebyl ten náš poklad 🙂 Pila sem ho jinak denně, žádný sledování ovulace, apod.
@klaraatd Jasne, že šance je, sice snizena, ale je. Znám pár, kde muž měl šanci skoro nulovou a klaplo to.. sice ne hned, ale dočkali se🙂