Můžu otěhotnět, když má přítel 20% možnost mít děti?

klaraatd
19. črc 2016

Ahoj holky chci se zeptat jestli mam nějakou možnost otěhotnět když můj přítel má 20% možnost mít děti? Včera jsem si dělala ovu test a byla tam slabá čárka tak jsme na to hupsly a tak se ptam, jestli je v tomto případě otěhotnět...

japona
19. črc 2016

@klaraatd Jasne, že šance je, sice snizena, ale je. Znám pár, kde muž měl šanci skoro nulovou a klaplo to.. sice ne hned, ale dočkali se🙂

yume9
19. črc 2016

Ahoj! Určitě ano. Přítel měl taky málo % na zadareni (nevím čeho kolik presne) a přesto se zadarilo. Máme teď doma několika týdenní holčičku. 🙂
Hlavně se nestresujte a užívejte si!

dixi86
19. črc 2016

Ahoj, my měli 0% a po 4 letech jsme se zázrakem dočkali přirozeně 😉

klaraatd
autor
19. črc 2016

Mi už čekáme tři toky a pořád nic. Příští měsíc určitě jsme obednani na kliniku aby se zjistilo vcem je největší problém.

nita1984
19. črc 2016

@klaraatd slabá čárka na ov testu může být celý měsíc. Měla by být silnějśí než kontrolní nebo se její síle alespoň blížit.

klaraatd
autor
19. črc 2016

Aha tak budu skouset dal. Skoda

klaraatd
autor
19. črc 2016

Jsem se radovala protože jsem zkoušela ovu tesst asi půl roku a pořád nic a teď se tam obvila slabá.

dixi86
19. črc 2016

@klaraatd u nás nemělo cenu ani umělé oplodnění...a těsně před adopcí 2 čárky, takže zázraky se dějí a jsem za ně ráda. Až bude správná chvíle, miminko přijde. Za nás mohu doporučit kotvičník, kontryhel a nosifol a vypnout. Smířit se i s jinou verzí... Ale hlavně ten kontryhel, pila jsem ho i na "udržení".

klaraatd
autor
19. črc 2016

Mám ho doma jsem si ho koupila a jak ho piješ často.

andreaandrejka
19. črc 2016

Slabá čárka nic neznamená, měla by být stejně silná minimálně, jako kontrolní. Já měla slabou čárku pořád, celý cyklus.
Určitě zajděte co Caru, tam vám poví co a jak. Držím palce 🙂

tulikiss
19. črc 2016

my mely sanci pod 1% prvni dite mame z IVF a pak jsme si jeden mesic jednou nedali pozor a mame dceru. 😀

klaraatd
autor
19. črc 2016

Tak to gratuluji. Ještě mi řekni co je to IVF.

klaraatd
autor
19. črc 2016
alpinka1
19. črc 2016

Ahoj, nám spermiogram opakovaně vychází špatně, podle lékařů šance jedině s IVF a to ještě s ICSI a jen tak tak. Přesto jsem už počtvrté těhotná přirozeně. Sice třikrát to nedopadlo, ale to už je trochu jiná kapitola. Viděla bych spíš problém s tou ovulací. Pokud jsi během půl roku nikdy neměla pozitivní ovulační test, tak to asi není úplně v pořádku.

tulikiss
19. črc 2016

@klaraatd umele oplodneni in vitro, vsechno smichaji ve zkumavce a pak vrati 😀

klaraatd
autor
19. črc 2016

Aha děkuji a zelram se na které straně byla chyba na tvé nebo na pritelovy? A kolik jsi za to umele dala?

klaraatd
autor
19. črc 2016

@alpinka1 no spíše jsem to nevichytala.

klaraatd
autor
19. črc 2016

Doktoři mi řekli ň ginde že ovulaci mám v normálu @klaraatd

tulikiss
19. črc 2016

@klaraatd chyba byla na obou stranach, kazdej mel neco.. museli jsme podstoupit ICSI oz znamena ze spermii primo vpichnou do vajicka takze se vsim vsudy to vyslo na 20 tis.

klaraatd
autor
19. črc 2016

@tulikiss juj. Tak doufám ze mi to vyjde

angie.shy
19. črc 2016

@dixi86 a můžu se zeptat, těch 0% bylo z chlapovy strany?

klaraatd
autor
19. črc 2016

@tulikiss a jak dlouho to všechno trvalo. Id konzultace přes vyšetření po těhotenství?

tulikiss
19. črc 2016

@klaraatd u nas to slo strasne rychle mesic vysetreni a pak hned stimulace lekama a do mesice odber vajicek a po 6 dnech zpet, takze od zacatku 2,5 mesice a byla jsme tehotna

klaraatd
autor
19. črc 2016

Tak to je super doufám ze to půjde taky tak rychle

dixi86
19. črc 2016

@angie.shy tak nějak. 95% chlap, já zbytek, který se ale dal zkorigovat.

angie.shy
19. črc 2016

@dixi86 no, já už rozprodávám všechny věci po malé, tak třeba mě někdy něco zaskočí 🙂

dixi86
19. črc 2016

@angie.shy 😀

salenas
6. srp 2016

@dixi86 ahoj, můžu se tě zeptat na ten kontryhel, pila jsi ho i v těhotenství ? někdo píše pít do ovulace, někdo i v těhotenství, u kontryhele píšou, že je dobrý po porodu,že stahuje dělohu,tak mám strach ho pak dál pít

dixi86
6. srp 2016

@salenas ahoj, jojo, pila, zhruba do 3.měsíce na "udržení". Někdo ho doporučuje, ale spíš se říká, že naopak se nemá pít v těhu. Já to riskla, protože je to bylinka fakt dobrá na spodek, tak jsem ráda, že bylo vše ok. Roste po něm sliznice, tak sem si říkala, že se tak miminko pěkně třeba konečně zahnízdí. Pak už jsem ho nepila, protože sem do sebe nebyla už schopná nic vpravit a ze všeho mi bylo zle (zvracela jsem do 6.měsíce). Po porodu ho nepiju, nějak jsem se k němu ještě nedostala. Ale u dalšího těhu je to 1.parťák. Někde totiž dočteš , že v těhu je opravdu dobrý na uhnízdění a začátek, jinde, že se v těhu nesmí pít. Já to "risknu" i u dalšího, prostě mu věřím. Bez něj by nebyl ten náš poklad 🙂 Pila sem ho jinak denně, žádný sledování ovulace, apod.