Může to být endometrióza?

sandra7891
8. bře 2023

Dobry večer přeji, velmi vás prosím o radu, neboť na gynekologii i urologii mi nedokážou pomoci a uz jsem opravdu bezradna. Od června mam cyklicky se opakující problémy, které se tváři jako zánět mocaku, ale ikdyz mam velké bolesti, tak mi v kultuvaci moči ani steru z pochvy nic nevychází (posledně akorat stafylokok 10na 4), ale ten by prý neměl dělat problémy. Jediný čas v měsíci, kdy mam od bolesti v podbrisku a neustálého pocitu na močení klid je cca týden před menstruaci a hned po menstruaci se bolesti vrátí. Bolí mě to jakoby za klitorisem. Nic z volné dostupných leku nezabírá (a ze uz jsem toho vyzkoušela plno). Atb furolin většinou pomohou z nejhoršího, ale brala jsem je 3m v režimu na noc a nepomohlo, porsd stejný průběh. Ted mi urolog napsal na zkoušku urovaxom, beru ho cca 3 týdny. Ale zas po menstruaci stejný průběh. Docetla jsem se na internetu, ze podobne příznaky muže mít i endometrioza, byt to není úplně typicke (v rodině ji mame). Uz jsem opravdu psychicky na dne. Neporadi prosím někdo něco?

lencaa11
8. bře 2023

@sandra7891 může to bejt nechala bych si dát zadanku na lepší vyšetření v endocentru

sandra7891
autor
8. bře 2023

@lencaa11 moc dekuji, poslala jsem zadost 🙏