Může se myom ztratit sám od sebe?

petulenka77
13. led 2012

Ahoj holky.maminy.... Jsem po revizi a ukončení těhu bylo z důvodu velkého myomu, který mi dr. našel na počátku těhotenství. Velikost 6x4cm. Upozornil mě, na to, že plod nemusí přežít, což se stalo. Bohužel je to už má druhá revize, miminko jsem tentokrát hodně oplakala, nebot to byl už 14tt. Myom hodně porostl, až na 8x6 cm, což jsme viděli na velkém UTZ s doktorem i s manželem. Byl na přední stěně dělohy, prorostený v ní - intramurální.
Doktor, co dělal revizi v nemocnici mi řekl, že mám ještě přujít na kontrolu, protože něco v děloze zůstalo ( což jsme se dívali UTZ), píchl mi injekci na zavinování dělohy a já šla den na to domů.
Tento týden jsem byla na kontrole a v děloze už nic není, je čistá...ale..chtěla jsem se zeptat, zda se myom trošku nezmenšil..a on je holky pryč! Nic tam není, doktor na to hleděl sám, že žádná uzlina, myom..prostě je to pryč, Tak co to bylo?????? Nebo může tak sám zmizet???? Příští týden jdu ke svému gyn. na kontrolu, tak jsem zvědavá co řekne a uvidí. Chtěla jsem jet i na kontrolu do Prahy k dr. co se zabývá myomy..tak ted nevím.
U...prokousaly jste se až sem 🙂 to je slov, že? poradte...budu ráda..miminko si tak moc ještě přeju. ( Doma mám 2letou dcerku, těhu i porod bezprobl.)