Ahoj chci se zeptat musí bejt hlenova Zátka jen krvavá ? Nemůže bejt taková světě zelená ? Protože když sem se utrela vypadalo to jak tekutá rýma nebo jak to popsat muže to bejt ono??
@naty uvidíme no do toho mám bolesti jak při m/s ale v kuse nemám to v žádných intervalech :/ je to šílený
@lucaaaaaaqa tak to by mohly být spíš poslíčci...ale už by to chtělo, že? 🙂 zkus teplou vanu, pokud to přejde, byly to poslíčci, třeba se to nakonec rozjede 😉
@lucaaaaaaqa no nevim. Hlenova zatka je takova hutnejsi. Ne tekuta. Kazdopadne esli si nejsi jista tak radsi k dochtorovi, at to treba nejni nejakej zanet.
@naty dala sem si sprchu a nepomohlo porad to mám :( je to Fakt jak když mám m/s
@lucaaaaaaqa Ahojky, našla jsem na internetu toto:
Odchod zátky před porodem:
Zátka před těhotenstvím odchází buď v celku, nebo po částech ve formě několikadenního výtoku. Po odchodu vás může zarazit její červené zbarvení, není však důvod se děsit. Toto zbarvení je dáno skutečností, že se ke konci těhotenství do dělohy uvolňuje malé množství krve kvůli roztahování děložního hrdla. Při tom se mohou natrhnout drobné cévky a způsobit tak krvavé zbarvení zátky.
Samotný odchod zátky by pak nemělo doprovázet silnější krvácení. Pokud máte pocit, že při jejím odchodu příliš krvácíte, je dobré obrátit se na gynekologa.
Mnohdy mají ženy, zejména prvorodičky, obavy, že si spletou hlenovou zátku s odtokem plodové vody. Zde není důvod k obavám, jelikož plodová voda je řídká, má nasládlou vůni a může mít až nazelenalou barvu, zatímco hlenová zátka má podobu hlenu, který si nemůže žena s ničím pomýlit.
@lucaaaaaaqa jestli to nepreslo tak bych jela do porodnice nepamatuji silou měla zátka barvu ale byla hustá asi jak hlen pak napiš jak to dopadlo
@lucaaaaaaqa zelená nevím, ale krvavá být nemusí...