Ahoj holky, předevčírem jsem dostala injekci Agolutinu, protože jsem nedostala MS a mám na obou vaječnících cystu (3,5 a 2 cm), která to brzdí. Zajímalo by mě, za jak dlouho vám po injekci přišla MS a jestli další cyklus byl už normální.
11 dní.. Měla by dojít do dvou týdnů
mě MS přijde vždy za 7dní. Agolutin mi gynekolog píchá pravidelně, protže jinak MS nepřijde.
12 dní a další cykly byly nepravidelné,ale i tak se nakonec zadařilo přes ovulační testy
A měly jste před MS po Agolutinu PMS? Byla jsem zvyklá, že mě před MS bolela prsa, ale zatím pořád nic, jenom mám extra hodně bílého krémového hlenu.
@janikas85 Jsem z toho právě zmatená. Jsem 2 měsíce po revizi kvůli ZT, první MS přišla normálně, druhá nedošla. Po týdenním zpoždění jsem o víkendu malinko špinila, ale celou dobu to byla hnědá krev, tt negativní. Ve středu jsem šla k doktorovi, na jednom vaječníku mám 3,5cm cystu a na druhém 2 cm. Doktorka říkala, že mám rozhozený cyklus a že je to po potratu běžné, poslala mě na krev na HCG, ta byla negativní a píchla mi vyvolávačku, že by cysty měly prasknout a MS dorazit. Od vyvolávačky mám v kalhotkách více mokro než jsem zvyklá, ale MS zatím nikde. Jsou to sice teprve 4 dny, ale jsem z toho vážně zmatená...
Holky, jak silnou MS jste po vyvolávačce měly? Dneska to vypadá, že konečně dorazila, ale je to hodně slabé a do červeno-hnědé. Je to normální?
Myslim ze u me to trvalo tak 5 dni nez MS dosla. A další uz nedosla protože jsem po tom otehotnela🙂