ahojte,
dostali sme anginu ako asi vacsina ludi teraz 🙂 no a chceme pracovat na babetku. ci je lepsie pockat?
dik
e.
Radši bych počkala...
Určitě bych počkala, když žena otěhotní při onemocnění a lécích jako jsou ATB, je tam riziko špatně vyvíjejícího se plodu a to mně osobně by za to nestálo ...
No nejak si ani neumim predstavit, ze bysme meli jako nemocni naladu na snazeni 😒 Ufff 🙂 Za me, bych radeji pockala 😉
já bych do toho taky nešla ☹
ne! už pitomý nasivin do nosu je riziko. nemluvě o antibiotikách a paralenu. určitě počkej, nestojí to za to
ježiš co je tohle zase za otázku, myslela jsem že "chorí" = nějaká chronická nemoc, ale angína? Proboha dyť jde o pár dní, maximálně dva týdny... Hlavně když budu mít v krku struhadlo, tak určitě nebudu mít náladu sexovat...
to si z nás zase někdo střílí... 🙄
Kdybych brala antibiotika, tak bych taky asi vydržela do dalšího mesice a nesnažila se(jen tak pro klid duše), i když myslím že by se nic stát nemělo.Ono nejakou dobu trvá, než se oplodnené vajíčko zahnízdí a začne být vyživováno z krve matky..Navíc spoustu z nás v prvopočátcích tehotenství nemela zdání, že je tehu a pily jsme např.alkohol, atd...a nic se nestalo..příroda si vetsinou poradí a poškozené vajíčko vypudí--
tak to nebude zas tak hrozná angína,když je nálada na sex 😉 😉 😉 😀 😀 😀
ak beries aj atb, tak asi nie 😕