Krásný odpoledne maminky, poslední dobou se mi dost motá hlava. Beru hořčík s vitamínem B, zabral mi, ale dnes teda z ničeho nic se mi opět začala silene motat a já nemohu ani sedět. Jsem už 9 měsíců po porodu a menstruace se zatím nedostavila (to je normální) ale nemůžou to být třeba hormony? Ze by se mi to mohlo třeba už chystat? Nebo já nevím..
beru ještě ráno 1 a dopo 1 tabletu cipralexu, od pritele jsem byla hodně mlacena, tak jsem potřebovala AD a kourim občas iqos (mala není kojená a nekourim to doma) takže to malé neškodí..začala jsem ho kouřit jak jsem přestala kojit, jinak predtim ani v tehu jsem nekourila. Vše jsem chtěla detailně popsat.. děkuji za radu co na to.. nebo co to muze byt..
@zelenaesmolda na krvi jsem byla 2 měsíce zpět a vše v pořádku.. ale moc děkuji, zavolam tam a zeptám se
Může to být od krční páteře nebo to může být i psychika. A nebo by to mohly způsobovat i ty antidepresiva. Jak dlouho je bereš?
@sebestka 3 roky a vše vždy v pohodě s AD.
Stres si myslím, ze to muze byt, na dítě jsem sama..
No, tak ty AD už bereš dlouho, tím to nebude. 🙂
@sebestka Nevím právě, co se teď děje 😐
Zajdi si na krev,bez toho jsou to jenom dohady.A motani hlavy muze byt zpusobeno nedostatkem horciku.