Ahoj, mohl by mi prosím někdo z vás více objasnit co znamená když menstruace přijde o týden dřív a je výrazně delší než normálně. Osobně mívám pravidelnou menstruaci na hodinky přesně za celou dobu se mi nikdy nestalo že by přišla o tak moc dříve než má a ještě do toho trvá skoro více jak 7 dní. Krvácení stále jako kdyby mens nechtěla skončit přitom jí mívám Každý cyklus 3 až 5 dní max a 5 dni už je moc. Doktor mi k tomu nic moc neřekl a nijak zvlast se nevyjádřil jen mi předepsal 2 léky ktery mám brát prvni 3 dny a druhý 10 dní. O co se jedna? Deje se s mym pravidelným cyklem neco zásadního? Nebo neco vážného? Omlouvam se jestli se zdam byt nejaka hysterická ale v životě se mi něco takového nedělo prijde mi to nejak zvlastni co se tyce me pravidelností. tak me docela desi co se to se mnou muze dit🥺🙏🏻
Mně se to stalo 2x v mládí, pokaždé jsem měla angínu a brala antibiotika. Nemáš taky něco z toho?
tělo není stroj, prostě někdy udělá něco, se není běžné... pokud se z toho nestane pravidlo, ale je to jen výkyv...neřešila bych to. co přesně ti dal dr za léky? předpokládám, že to na 10 dní je utrogestan (progesteron) a to na 3 dny?