Mobilizace kostrče. Mojžíšova metoda v Praze

juc777
17. kvě 2016

Dobrý den, můžete mi prosím poradit, kdo byl v poslední době na mobilizaci kostrče v Praze a kdo tam šel například na základě kladného doporučení? Moc by mi to pomohlo, odkládám to už nějakej rok a myslím, že nastal čas. 🙂 Za a/ mě kostrč docela často bolí, mám bolestivou menstruaci a v neposlední řadě několik mnoho let nemohu otěhotnět. Moc děkuji za každou odpověď.

juc777
autor
17. kvě 2016

😖 žádná odpověď? 🙂

misak75
18. kvě 2016

Ahoj, léta jsem chodila k fyzioterapeutce p. Babičkové a mohu vřele doporučit. Sice jsem neotěhotněla, ale srovnala mi kostrč, naučila cvičit cviky dle Mojžíšové . V současné době spolupracuje s Iscare centrem stačí tam zavolat . Hodina stojí 1000kč, je ale šikovná. Hlavně je proškolená přímo od mudr.mojžíšové, je její žákyně.

juc777
autor
18. kvě 2016

@misak75 paní Babičková již bohužel zemřela, dozvěděla jsem se to včera ráno. :(

misak75
19. kvě 2016

@juc777 Aha tak to jsem netušila, je pravda, že měla nemocné srdíčko, ale určitě bude mít nástupce, tak se zkus poptat. Nevzdávat to.

josefina79
19. kvě 2016

Můžu doporučit paní Lachmanovou:
http://www.fyzioterapie-dobris.cz/kontakt/
Má ordinaci v Dobříši a pak v Praze na Ruzyni.

meyryen
19. kvě 2016

@juc777 Chodila jsem do www.monada.cz.....cvičení dle Mojžíšové a poté mobilizace.....k podivu jsem to čekala daleko horší než to bylo ....

kajalka
19. kvě 2016

Výborná je Vlasta Bezvodová na polikl. Vršovice, je též žačkou Mojžíšové. Za sebe bych se vyhla fyzio, co se hrne rovnou do kostrče, nejlíp, když srovná nejdřív kyčle, pánev, páteř, žebra. Ona ta kostrč pak kolikrát povolí sama a není třeba se jí zabývat.

juc777
autor
26. kvě 2016

Děkuju všem za informace. Dnes jsem byla v Arthrocentru ve Vršovicích, paní doktorka mě poslala na hafo rentgenu, což mě docela šokovalo...tak uvidíme co se bude dít dál.

@misak75
@josefina79
@meyryen
@kajalka

upuska
28. říj 2016

Ahoj, můžu se zeptat, jak jsi byla spokojená dál? Chtěla bych se taky někam vypravit, mám problémy s pánví, občas cítím kostrč a někdy to bolí i při sexu..jsem přesvědčena, ze to souvisí a bojím se aby to nebyla komplikace při otěhotnění..

r.severanka
23. srp 2017

@upuska Ahoj, prosím, můžu se zeptat, jak jsi postupovala dále. Mám podobné problémy, jako tady popisuješ. A koukám, že čekáš miminko, toho bych taky ráda konečně docílila 🙂. Budu ráda za další info, moc děkuji. Ať Ti vše dopadne nejlépe!

upuska
28. srp 2017

@r.severanka ahoj, děkuju 🙂 já jsem chodila na masáže a nechávala jsem si tu pánev rovnat..jestli to mělo vliv na otěhotnění těžko říct.. K mobilizaci kostrče jsem se ale nedostala..celé těhotenství jsem byla v pohodě, pokud jde o kostru, až včera ráno jsem vstala křivá..😒
Ty někam chodis?

dailla
14. říj 2021

@juc777 Byla jsem u uzasne pani Breznenove, a pomohla mi k otehotneni! ps: existuje kniha o metode Mojzisove, kde jsou vsechny kontakty na ruzny fyzioterapeuty v CR. Doporucuji! Hodne stesti!