Prosím help, už tři měsíce mám mirenu a přesně tak dlouho špiním, už nevím, co je den bez vložky a už vůbec ne co je světlé prádlo. Na kontrole bylo vše v pořádku. Nebaví mě to, ke špinění mám pravidelně menses asi tři dny. Ach jo. Je nějaká naděje, že to někdy přejde? Každý říkal jdi do toho, je to super, nebudeš mít vůbec menses, paráda. Strašně toho lituju 😏😏😏
Mám Mirenu měsíc ze začátku jen špinění teď 10 dní menstruace , příští týden kontrola jak si to sedlo . Doufám že brzo budu bez vložky manžel je už na prášky z toho 😀 Taky mám v okolí všechny co tak dlouho nešpinily a ani nekrvácely já budu mít tu smůlu že budu asi ta co si to bude sedat taky dlouho
U mě to trvalo rok. 👀
@ivkasolavova
Já budu asi taky ta výjimka 🥴 včera jsem zkusila poprvé tampon, někdo to doporučuje, někdo ne. Už se připravuji k moři za měsíc , jak to tam celý prošpiním 😔
@pipi_puncocha
A pak to přestalo?
@karlam jo, po roce to přestalo. A od té doby mám už třetí tělísko a všechno v pohodě, nemám žádný menses, špinění, nic, jsem úplně spokojená po všech stránkách. Byť teda ten první rok jsem to taky chtěla vzdát.
Mě to přestalo teď po cca 2,5 měsíce, vybrala jsem jedno balení ascorutinu, snad to mělo podíl na zlepšení.
První tři měsíce jsem špinila dost, ale zase, bylo to jen na slipovku, před tím jsem měla už několik měsíců MS téměř v kuse, třeba jen s týdenní přestávkou, takže pro mě to bylo zlepšení. Po 3 měsících se to zlepšilo, špinila jsem v podstatě jen jakoby při MS, teď ji mám asi 7. měsíc, špiním jen pár dnů místo MS. Jinak jsem mívala MS dlouhou a silnou, já jsem tedy spokojená. Navíc tak nějak doufám, že by mohla MS vymizet časem úplně, ale i kdyby ne, tohle je super.
Neboj se, ono to přejde, já jsem si na ni zvykala více než půl roku, třeba být prostě jen trpělivá. 🙂 Každé tělo je individuální a každé si zvyká jinak. Přece jen je to cizí těleso v těle, dej tomu čas.
@karlam hormonalni tělísko si může sedat 6/12 měsíců od zavedení tělo reaguje na tělísko chce to vydržet ještě zda si sedne pokud to bude dál přetrvávat tak bych to řešila s lékařem ne vždy sedne zene ...