Dobrý den.
Potřebovala bych poradit. Nemam na koho jineho se obratit, tak me napadlo se poptat tu.
Zhruba 10 dní jsem špinila (jeden den byla i krev, ale jinak hnědé spineni) a ted uz 4 dny krvácím normalne.
Ja menstruaci mívam opravdu nepravidelne i po 50 dnech, ale nikdy jsem ji nemela takhle moc dlouho ( max 7 dni)
Jeste bych chtela dodat, ze se s pritelem snazime o mimi, i kdyz s tim nepravidelnym cyklem to jde docela tezko.
Potrebovala bych poradit, jestli mam zavolat na gynekologii a poradit se co dal a nebo jestli je to “normalni” a nekdo stim ma nejake zkusenosti.
Moc dekuju!
@makyjetaky ja takhle mela potrat uplne na zacatku tehu . Tyden jsem sponila a 4 dny krvacela . Bylo to ve 4-5tt
A bereš nějaký bylinky nebo něco? Na srovnání toho cyklu? Jestli máš MS 14 dní, tak se asi fakt něco děje, minimálně bych na gyndu zavolala
@makyjetaky to je na gynekologii a ať ti vezmou krev,kvůli štítné žláze. Když mi ms meskala 2měsíce,nebo chodila jak chtěla,tak to bylo tím,že jsem měla sníženou funkci. Pak to bude chtít i kouknout,jak je na tom sliznice
Moc dekuju za rady. Uz jsem objednana na gynekoligii tak uvidime..
Jinak zadne bylinky neberu.. byla jsem u trech gynekologu a vsichni mi rekli, ze je to normalni, ze nejake zeny to tak maji..
@makyjetaky Menstruace po 50 dnech je normální, když se začíná menstruovat, trvá to než tělo dozraje. Po vysazení hormonální antikoncepce to někomu chodí nepravidelně, někdo to má i po vysazení jak hodinky. Pokud to po vysazení chodí nepravidelně, tak se třeba chvíli čeká, než se to srovná samo. Někdo si pomáhá bylinkami na srovnání cyklu, ale je dobré si napřed zjistit, kde je problém. Bylinky nejsou jenom hezky kvetoucí kytky na louce, ale obsahují účinné látky. Takže člověk si tím může při špatné volbě problém zhoršit nebo mu můžou hodně pomoct.
@makyjetaky tak normální to asi nebude
Zavolej na gyndu a doktor ti určitě poradi !