Menstruace trvající 11 dnů, máte zkušenost?

pumpi
27. lis 2014

Máte někdo zkušenost? Dnes už je to 11 dnů, co mám měsíčky, navíc mi přišly o týden dříve, to se mi nestává. První 3 dny špinění,pak 5 dnů klasická menstruace a teď už 3 dny jen přes den slabší jasně červené krvácení. Přes noc nic, začne to vždy trošku ráno, je to tak na 2 -3 vložky denně. Cyklus mám vcelku pravidelný 27 dnů, HAK neberu.

zukanak
27. lis 2014

Já jsem to měla když jsem samovolně potratila, ale může to být i nějaká hormonální nerovnováha....počkej, jak se to bude vyvíjet a kdyžtak si zavolej na gyndu

michalusenka
23. led 2015

ja to mam popravde cely zivot 😀 7 dni

vrabcak0007
9. únor 2015

mám to jako michalusenka...taky 7dní a dost silné...díky tomu jsem měla dost závažnou anemii..úplně vyšťavená se šílenejma hodnotama jsem skončila v nemocnici, kde si mysleli, že to bude leukemie..nakonec zjistili, že krev se naštěstí dobře tvoří a když mě provrtali skrz naskrz a zjistili, že mi krev nikde jinde neutíká v těle, tak jediné, co zůstalo bylo tohle...ale vcelku rozumně to vystihla zukanak...teď už je 9.2., tak snad je vše už ok

hancaneu
28. únor 2015

já mám menstruaci 10 dní (5 dní hodně slabě a až poté silně). Ted jsem byla na kontrole na gynekologii a dostala jsem léky, že by se mi měla zkrátit a měla bych jí mít hned hodně.. 😉