Máte někdo zkušenost? Dnes už je to 11 dnů, co mám měsíčky, navíc mi přišly o týden dříve, to se mi nestává. První 3 dny špinění,pak 5 dnů klasická menstruace a teď už 3 dny jen přes den slabší jasně červené krvácení. Přes noc nic, začne to vždy trošku ráno, je to tak na 2 -3 vložky denně. Cyklus mám vcelku pravidelný 27 dnů, HAK neberu.
ja to mam popravde cely zivot 😀 7 dni
mám to jako michalusenka...taky 7dní a dost silné...díky tomu jsem měla dost závažnou anemii..úplně vyšťavená se šílenejma hodnotama jsem skončila v nemocnici, kde si mysleli, že to bude leukemie..nakonec zjistili, že krev se naštěstí dobře tvoří a když mě provrtali skrz naskrz a zjistili, že mi krev nikde jinde neutíká v těle, tak jediné, co zůstalo bylo tohle...ale vcelku rozumně to vystihla zukanak...teď už je 9.2., tak snad je vše už ok
já mám menstruaci 10 dní (5 dní hodně slabě a až poté silně). Ted jsem byla na kontrole na gynekologii a dostala jsem léky, že by se mi měla zkrátit a měla bych jí mít hned hodně.. 😉
Já jsem to měla když jsem samovolně potratila, ale může to být i nějaká hormonální nerovnováha....počkej, jak se to bude vyvíjet a kdyžtak si zavolej na gyndu