Ahoj holky,
za jak dlouho jste dostaly menzes po vyvolavaci injekci? Ja mam cyklus 28-31 dni. Nikdy jsem zpozdeni nemela. Ted mi menzes meska uz 10 dni. Pred 3 dny jsem byla na gynde. Vse ok, sliznice vysoka, dostala jsem vyvolavacku a furt nic. Boli me bricho, jsem nafoukla a nic. Je to asi 3 tydny, co jsem po dvou mesicich prestala brat Nositol Forte. V obdobi ovulace jsem 3 dny lehce spinila a od te doby nic. Tehotenske testy negativni. Tak si rikam, jestli mi Nositol nemohl rozhazet cyklus. Kazdopadne uz bych to fakt rada dostala...jake jsou vase zkusenosti?
Dekuji a pekny den,
Petra
Ja byla navyvolavacce 2x, poprve jsem to dostala hned druhy den a podruhe to bylo pri zpozdeni 11 dnu, tehotenske testy negativni. V tuto dobu jsem dostala vyvolavacku a dalsi 4 dny nic...zacala jsem znovu testovat a tentokrat uz tehotenske testy pozitivni, zacaly mi vychazet az po 14 dnech od vynechani MS 🙂
11 dni po vyvolavacce. Mela by prijit do 14 dnu.
Holky, jeste me napadlo, nepomuze nechraneny sex nebo je to blbost? A blokuje vyvolavacka ovulaci? Doktorky me nenapadlo se zeptat neb tvrdila, ze po injekci to hned stopro dostanu.
@cekypetra já se přidávám k dotazu 🙋🏼♀️ Já byla taky před 3 dny na vyvolání ms (zpoždění 20dnu)