Menstruace po porodu - zatím jsem měla jen jednu. Jak jste na tom Vy?

bublina2019
16. srp 2019

Zdravím děvčata,

Prosím vás, jak jste to měli s menstruaci po porodu? Já dostala menstruaci až dlouho po šestinedělí a začátkem měsíce jsem měla dostat další, ale nepřišla. Je to běžné, že to chodí tak nějak nepravidelně, než se to úplně zajede do starých kolejí? Pořád plně kojím, tak to má asi taky vliv na ty dny, nebo ne? 🤔

klea81
16. srp 2019

7 týdnů po porodu a pak už pravidelně. Udělej si test.

drep
16. srp 2019

Jsem osm měsíců od porodu a zatím jsem nepravidelně krvacela dvakrát, těžko soudit, nejspíš to je tou gestagenní antikoncepcí a samozřejmě kojením.

anonym88
16. srp 2019

@bublina2019 První menstruaci po porodu jsem dostala po čtyřech měsících a pak další měsíc ne,pak zase přišla a další opět ne. Je to nejspíš tím kojenim, taky jsem plně kojila. Časem a prikrmy se to srovnalo a pak už chodila pravidelně. Takže za mě je to úplně normální 🙂

chicky1j2
16. srp 2019

@bublina2019 první jsem měla jeste v 6ti nedeli. Další za tři měsíce, pote za dva měsíce. A až teď po 9ti měsících kdy kojim již pomalu (rano a večer) mam pravidelně. Nebo tedy dva měsíce po sobě přišla +/- přesně 😊

kuliseks
16. srp 2019

Ja ji mela po porodu az asi za 8 mesicu, plne jsem kojila. Bylo to tak u obou synu zhruba. Ted jsem mela treba 3x od te doby pravidelne relativne, ted zas uz dva mesice nic- tehotna ted opravdu nejsem.. ale beru antikoncepci, ktera nedela pauzu tyden, takze tezko rict.telo je u kazde jine a kor po porodu je to rozhazene, takze zadne starosti.. maximalne si hlidat pripadne neotehotneni, pokud bys nerada hned a jinak bych to zatim neresila. Pripadne se na urcite otazky zeptala na gynde, pokud te neco zajima

pavlinar
16. srp 2019

Ja jsem pravidelne zacla 5 mesicu po porodu pri plnem kojeni. Kamoska 16 mesicu po stale nic. Kolem konce 6nedeli jsem krvacela, dr rikala, ze to je takova pseudomenstruace a nic neobvykleho

radullah
16. srp 2019

Po porodu při plném kojení? Po sedmi měsících :D

renatajaskovska
16. srp 2019

Se máte děvčata, já jsem to dostala po šestinedělí a pak už pravidelně a to jsem syna kojila 2,5 roku.

astyna88
16. srp 2019

Pri kojeni jsem dostala ms az po 6 mesicich 😀

jancabr
16. srp 2019

Téměř plně kojím, jsem 8 měsíců po porodu a MS zatím žádná. Ale beru Azalii, ta na to má asi značný vliv

codal
16. srp 2019

Jsem deset měsíců po porodu, stále dost kojím přes den i v noci a ms zatím nikde.

bublina2019
autor
16. srp 2019

Děkuju všem ❤️ já dostala první menstruaci 4 měsíce po porodu, respektive po šestinedělí a pak už nic, ale je pravda, že malá v té době moc nejedla, jen sem tam si cucla a tím to haslo. Teď ji mnohem více, tvoří se mi i více mléka.

Těhotná byt určitě nemůžu, test si dělat nemusím, jen jsem chtěla vědět, zda je to,, běžně,,.

Ještě jednou všem moc děkuji ❤️

lnk84
16. srp 2019

@bublina2019 při kojení
je normální nepravidelna menstruace..

adel_si
18. srp 2019

Já jsem skoro 7 měsíců po porodu a zatím stále nic.. Už z toho tak plasim, že si pomalu každý měsíc dělám tehu test 😂😂😂

daisymaminka
19. srp 2019

Skoro 14 m po porodu a MS ještě nepřišla ani jednou. Kojím.