Menstruace po porodu. Jak u vás probíhala?

petunam
15. led 2021

Krásný večer dámy,
Chtěla bych se zeptat, jak u Vás probíhala mentruace po porodu.
Já svou první menstruaci dostala, když měl malý 3 měsíce. Teď jsem to měla dotaz znova, ale mám spoždění už 12 dní.
Vím, že menstruace po porodu není pravidelná, ale zajímalo by mě, jak to probíhalo u vás?
Dělala jsem si i těhotenský test, který byl negativní (což prý při kojení neni problém i kdybych těhotná byla :D)
Děkuji

klokanka31
15. led 2021

@petunam Já od porodu (8 měsíců) měla ms jen dvakrát. Ale nevím jestli to je normální, nebo jestli to je tím že mám antikoncepci, nebo taky tím, že i před otěhotněním mi ms chyběla... 🤔

jaja01k
15. led 2021

@petunam Po obou porodech jsem to měla stejně: když bylo miminku 5 měsíců, přestala jsem kojit, hned jsem to dostala a naskočil mi pravidelný cyklus.

veronikacv
15. led 2021

@petunam po 7 mesicich, ale cyklus jsem pak mela treba 40 dni. Ale za to pravidelne.

me_druhe_ja
15. led 2021

Hned po šestinedělí, očistky přešly plynule v MS.🤦 Chodila pravidelně každej měsíc 28-31 dní. No a jednou nepřišla, dělala jsem si test a za tři týdny mám termín m😃🤦 jo a kojila jsem.🤷

elesse
15. led 2021

Po pul roce zacal cyklus, pravidelny stejne jako driv, 28 dni cyklus, 4 dny ms. Ale v prosinci mel cyklus jen 20 dni a ted zas 31, tak nevim🙈 ale porad kojim

petunam
autor
15. led 2021

@me_druhe_ja já pravé také kojím 😁 a všude jsem četla, že tím pádem test nemusí ukázat nic, ale realita je jiná. Nooo počkáme ještě týden a pak to vidím na rande s gynou. Bože, to by mé děti byly přesně o rok 😅 Moc děkuji

petunam
autor
15. led 2021

@klokanka31 Já nemám antikoncepci a ještě kojím, ale evidentně to tak může být 😊 děkuji

atisak
16. led 2021

@petunam Jakože teď máš 40.DC? Můj první cyklus po porodu trval 51 dní. Druhý 39 dní. Pak se to normalizovalo. Myslím, že těhotná nebudeš.

kecafon
18. led 2021

Já měla první po porodu přesně za pět měsíců a to jsem ještě plně kojila.Od té doby už jsem ji měla pravidelně každý měsíc až do teď.A musím říct, že byla a je od porodu i méně bolestivá.