Krásný večer dámy,
Chtěla bych se zeptat, jak u Vás probíhala mentruace po porodu.
Já svou první menstruaci dostala, když měl malý 3 měsíce. Teď jsem to měla dotaz znova, ale mám spoždění už 12 dní.
Vím, že menstruace po porodu není pravidelná, ale zajímalo by mě, jak to probíhalo u vás?
Dělala jsem si i těhotenský test, který byl negativní (což prý při kojení neni problém i kdybych těhotná byla :D)
Děkuji
@petunam po 7 mesicich, ale cyklus jsem pak mela treba 40 dni. Ale za to pravidelne.
Hned po šestinedělí, očistky přešly plynule v MS.🤦 Chodila pravidelně každej měsíc 28-31 dní. No a jednou nepřišla, dělala jsem si test a za tři týdny mám termín m😃🤦 jo a kojila jsem.🤷
Po pul roce zacal cyklus, pravidelny stejne jako driv, 28 dni cyklus, 4 dny ms. Ale v prosinci mel cyklus jen 20 dni a ted zas 31, tak nevim🙈 ale porad kojim
@me_druhe_ja já pravé také kojím 😁 a všude jsem četla, že tím pádem test nemusí ukázat nic, ale realita je jiná. Nooo počkáme ještě týden a pak to vidím na rande s gynou. Bože, to by mé děti byly přesně o rok 😅 Moc děkuji
@klokanka31 Já nemám antikoncepci a ještě kojím, ale evidentně to tak může být 😊 děkuji
Já měla první po porodu přesně za pět měsíců a to jsem ještě plně kojila.Od té doby už jsem ji měla pravidelně každý měsíc až do teď.A musím říct, že byla a je od porodu i méně bolestivá.
@petunam Já od porodu (8 měsíců) měla ms jen dvakrát. Ale nevím jestli to je normální, nebo jestli to je tím že mám antikoncepci, nebo taky tím, že i před otěhotněním mi ms chyběla... 🤔