Menstruace po mimoděložním těhotenství. Kdy jste dostaly? Volat dr.?

makky225
3. únor 2021

Ahoj holky, kdo jste prodělaly mimoděložní s odstraněním vejcovodu kdy jste dostaly menstruaci? Na zákroku jsem byla 1.1. a menstruace hned 3.1. Každopádně už bych jí měla znovu mít a nic. Začínám být nervózní. V den kdy měla přijít jsem měla migrénu (jako vždy), ale krvácení nikde. Ani pobolívání podbřišku. Mám to nějak řešit, volat mudr kvůli vyvolání nebo ještě čekat?

luciebelohradska31
3. únor 2021

@makky225 já dostala přesně 28 dní po operaci ale prej ne každýmu se to vrátí hned do normálu

makky225
autor
3. únor 2021
nikinik_1
11. únor 2021

@makky225 ahoj 🙂
Operaci jsem měla 8.1.21, nedělali mi revizi dělohy, par dni po operaci mi přišlo čisticí krvácení a dnes jsem dostala menstruaci. Podle kalendáře jsem ji měla dostat tento den. 🙂
Můj gynekolog říkal, ze menstruace má přijít do konce sestinedeli, pokud nepřijde tak přijít na vyvolavacku. Ze se někdy stane, ze menstruace delší dobu nepřijde - někdy prý až po dobu 6 měsíců.

makky225
autor
11. únor 2021

@nikinik_1 ahoj dekuji za odpověď 🙂 já stále nic, na gyndě řekli počkat do konce února (šestinedělí končí zítra) a pak jít na vyvolání. Doufala jsem, že se další hormonální vlně vyhnu a tělo si poradí, ale bohužel.

nikinik_1
11. únor 2021

@makky225 třeba ještě překvapí 🙂
Každopádně je to prý normální, že se to takhle opozdi. Jak říkal, prý někomu nemusí dorazit ani 6 měsíců, ale věřím, že Tě překvapí a dorazí!
Držím moc moc palce!

makky225
autor
12. únor 2021

@nikinik_1 děkuji snad ano 🙂

suknarovsky
14. led 2022

Holky ahoj 🙂 věk 28, jsem cca půl roku po mimoděložním těhotenství (praskl pravý vejcovod, podle těhotenského testu cca 3-4 týden). Čili operace s tím, že všechno ostatní, až na ten prasklý vejcovod, v pořádku. Nicméně od té doby menstruace horor. Neudělali mi výškrab, takže mi PMS došla cca 6 dní po operaci a byl to horor, teď je to pravidelný horor. PMS jsem vždycky měla nepříjemnou - hnusné křeče, ale teď, teď to teda má nový rozměr. Nicméně můj dotaz: taky vás při PMS bolí jen ta strana, kde ten vejcovod chybí? Nedokážu od bolesti skoro chodit, sedět….ležet jen v určité poloze, kdy ta strana, kde to chybí je taková jako pod tlakem. Máte to tak některá? Určitě půjdu k doktorce, ale stejně jsem se chtěla zeptat tady mezi lidmi, kteří si to zažili. PS: brufen, CBD kapky, acylpyrin, paralen ani čaje napomáhají.