Ahojte, ženy ,co jste JAKO NEOČKOVANÉ prodělaly covid za celou dobu, co to tu řádí..stalo se vám pak, že byla nějaká výrazně neobvyklá menstruace ? Rozhozený cyklus, zpoždění, křeče, sraženiny..? Chápu,že to každá prožíváme jinak, ale jde mi o výrazné změny od VAŠÍ normy. Řeším to teď já i kamarádka. Jak jsem se pídila, našla jsem o tom jeden článek na marrianne.cz, ale ráda bych přímo vaše zkušenosti. . Všehovšudy je o tom jedna stručná diskuse a nebo pak témata menstruace po očkování..jinak nic .Děkuji 🙂
@renata240 ja od covidu spinim pred ms i 8dni. Do te doby skoro nic.
@petradt1986 děkuji 🙏jak je to dlouho?
@renata240 10 měsíců a porad se me to drzi.
Taky jsem první ms po covidu měla brutální, takové bolesti a sraženiny jsem nikdy nezažila... Ale já jsem to přikládala tomu, že to možná byl časný potrat, neb to bylo 1.měsíc, co jsme se začali snažit o dítě... Ale když se nad tím zamyslím, tak to klidně mohlo souviset s covidem...
Já jsem měla covid v březnu. Nic ohledně cyklu se nezměnilo. Teď jsem očkovaná krátce druhou dávkou a ovulace se mi někde toulá. Tak jsem zvědavá,jestli přijde,nebo jestli se mi to nějak rozháze.
Jo covid v lednu...tezsi průběh. Cyklus rozhozený natolik, že tu teď kojim 3 týdenní dcerku 😁
Já měla covid v březnu. Bez příznaků a bez vlivu na MS. 🤷🏼♀️
Covid jsem měla jako neočkovaná, bylo mi hodně zle, ale cyklus a menstruaci mi to vůbec neovlivnilo.
@renata240 defakto 4 dny po katastrofických 10 dnech, kdy jsem skoro umírala. A ještě pak další 4 měsíce jsem měla následky. .... Že jsem tehule jsem zjistila až v 8tt. Do té doby mi to v té sadě ibalginu, kapek, sirupu na pocovidove problémy nepřišlo divné.... Že mi je divně, udržela se.
@renata240 MS jsem měla během covidu. Silná byla opravdu hodně, ale přikládala jsem to vysokým horečkám a ibalginu, kterým jsem je srážela.. Další měsíc vše v normě..
@renata240 mně covid rozhodil a prodloužil cyklus. Prodělala jsem ho v dubnu, menstruaci dostala s čtrnáctidenním zpožděním a od té doby mám cykly mezi 32-38 dny. Předtím 28-30 dní. Jsem kojící, takže je tam možný ještě vliv hormonů. Ale já se přikláním spíš tomu covidu, protože víc jak rok kojím ve stejné frekvenci a ta změna nastala právě v měsíci po prodělání.
Zdravím, jsem téměř na konci covidové izolace. Menstruace mi měla přijít před pěti dny. Čekám marně. Příznaky covidu nebyly nijak hrozné, řekla bych lehký průběh. Moje tělo se chová divně, jako v těhotenství. Těhotenský test negativní.
Jakákoli nemoc může mít vliv 🤷🏼♀️