Ahoj holky prosím rychlí dotaz.
Jsem po porodu mrtveho miminka a byla sem normálně na čištění jenže zůstali zbytky a byl tam zanet takže jsem šla minuly pátek znovu na čištění. A mám antibiotika. Jenže dneska mám strašný křeče jako kdyby měla přijít menstruace je to možný? Přijde mi to brzo ale když je to druhá kiretaz tak sem myslela ze je to třeba jiný? Dekuju!
@lencaa11 myslíte ? Dneska dobiram antibiotika tak sem si říkala ze by to přes ne mělo bejt dobrý
@lucaaaaaaqa dobrý den. Mám stejnou zkušenost jako vy. Kyretáž po potratu, která byla udělaná špatně. Za 10 dní zánět dělohy a opět kyretáž. Byla jsme asi týden v nemocnici a mela antibiotika do žíly a poté doma ještě na 10 dní tablety. Břicho mě bolelo jako před menstruaci, měla jsem velké bolesti celkově břicha a střev. MS přišla zhruba za 6 týdnu. Od druhé kyretáže jedete jakoby šestinedělí. Takže to,že byste hned dostala menstruaci je velmi nepravděpodobné. Jen je tělo bolavé ☹️
@janches to je zvláštní já jsem mela normálně čištění tak jsem krvacela asi 5-6 dnů pak nic a dneska je to 10 den a krvaci znovu plus mě bolí to břicho
@lucaaaaaaqa to je normální. Čištění jak po kyretáži tak po porodu může být ve vlnách. Dejte svému tělu klid a čas. Byl to pro něj velký zásah, se kterým se musí vyrovnat. Kdyby byly bolesti opravdu veliké, tak skočte za gynekologem. Ale myslím, že to, co popisujete, je úplně normální. Držte se, ať je brzy vše v pořádku 🙏🍀
@lucaaaaaaqa spíš to bude od zánětů zda berete ATB na Ms je brzo ta přijde cca od 4-8 týdnů po revizi asi bych si pro svůj klid zavolala k lékaři