Ahoj, jsem tu poprvé a chtěla bych se zeptat jestli se někomu přihodilo, že měl menstruaci po více jak 40 dnech.
Jsem devátý měsíc po porodu (druhé mimi) a kojím.
Po prvním miminku jsem začala menstruovat cca čtvrtý měsíc po porodu a při kojení, stejně jako teď po druhém porodu. To začalo vše úplně stejně jak přes kopírák. A v podstatě po tom prvním, jsem hned začala mít pravidelnou menstruaci bez jakýchkoliv problémů.
Nyní se mi již po druhé stalo, že se MS dostavila až po 45 dnech a poprvé velmi silné krvácení.
Teď po druhém zpoždění teprve čekám jak to bude vypadat.
Chci se pro klid objednat na konzultaci na gynekologii, ale až po MS.
Měla jste to některá také tak?
Zajímalo by mě, jestli to tak prostě je třeba normální když kojím a nebo zda to může značit nějaký problém.
Četla jsem, že tak může také například začínat cukrovka.
Děkuji za vaše rady a zkušenosti.
Nyní
Ještě jsem teď zjistila náhodou jednu věc, zkoušla jsem hledat právě tento můj problém ve spojitosti s proděláním COVID-19.
A překvapivě teda jsou diskuzní fóra, kde se spousta žen zmiňuje, že po prodělání COVIDu, se jim ten cyklus právě také prodloužil až na 40 dní a více a do té doby neměly žádné problémy.
Já jsem si COVIDem také prošla
A nebyla si třeba i ba očkování, slyšela jsem, že i ockovani na covid to rozhaze
@lenakula Já prošla covidem na konci těhotenství a MS se dostavila ihned 28 dnů po porodu (dostala jsem po porodu tabletku na zastavení laktace) a poté vždy 27-29dnů. Já bych to přisuzovala kojení-hormony. Pokud by se ti něco nezdálo, dojdi si na gyndu.
Normální stav. Rozházené hormony.